Το τσιφτετέλι της Μαλέσκου και το σκίσιμο στο φόρεμα (pics) | piperata.gr Skip to main content
μαλεσκου

Το τσιφτετέλι της Μαλέσκου και το σκίσιμο στο φόρεμα (pics)

Ένα "ατύχημα"  της κεντρικής παρουσιάστριας του «Love it» Ιωάννας Μαλέσκου προκάλεσε παραζάλη, καθώς το σκίσιμο της τη πρόδωσε on air. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, φόρεσε ένα στενό κομψό φόρεμα, που τη δυσκόλεψε σε κάποιες κινήσεις.

 

Ο φακός το "έπιασε" και το σκίσιμο πρωταγωνίστησε.

 

maleskoumaleskoumaleskoumaleskou

Η Ιωάννα Μαλέσκου, έσπευσε να κάνει τη προσωπική της ανάρτηση μετά τη πρεμιέρα.

 

Tην πρώτη της ανάρτηση μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Love It» έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στους τηλεθεατές της θέλοντας έτσι να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

 

Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία πήρε μεταγραφή στον ΣΚΑΙ από το κανάλι της Κρήτης, χθες στις 12:00 για πρώτη φοράς μας καλησπέρισε μέσα από την συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου.

Μετά ωστόσο την εκπομπή με μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είπε:

«Πρεμιέρα σήμερα. Ευχαριστώ όλους και όλες εσάς που μου στείλατε ευχές, ζεστά σχόλια, μηνύματα και απεριόριστη αγάπη. Σημαίνει πολλά για μένα».

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου, έσπευσε να κάνει τη προσωπική της ανάρτηση μετά τη πρεμιέρα.  Tην πρώτη της ανάρτηση μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Love It» έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στους τηλεθεατές της θέλοντας έτσι να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ.  Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία πήρε μεταγραφή στον ΣΚΑΙ από το κανάλι της Κρήτης, χθες στις 12:00 για πρώτη φοράς μας καλησπέρισε μέσα από την συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου. Μετά ωστόσο την εκπομπή με μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είπε: «Πρεμιέρα σήμερα. Ευχαριστώ όλους και όλες εσάς που μου στείλατε ευχές, ζεστά σχόλια, μηνύματα και απεριόριστη αγάπη. Σημαίνει πολλά για μένα».

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV