Χαμός στο Πρωϊνό - Σκορδά σε Κούγια: Μη τυχόν και φύγετε...θα τσακωθούμε! (vid) | piperata.gr Skip to main content
Σκορδά σε Κούγια: Μη τυχόν και φύγετε...θα τσακωθούμε! (vid)

Χαμός στο Πρωϊνό - Σκορδά σε Κούγια: Μη τυχόν και φύγετε...θα τσακωθούμε! (vid)

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μίλησε ο συνήγορος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης του δημοφιλούς τραγουδιστή.

 

Ωστόσο, Φαίη Σκορδά και Αλέξης Κούγιας δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν διάλογο με το σκηνικό να μυρίζει μπαρούτι από τα πρώτα κιόλας λεπτά...!

Όταν η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να θέσει μια ερώτηση, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Σας παρακαλώ μη με διακόπτεται γιατί θα φύγω». «Δεν γίνεται έτσι, δεν με ακούτε. Αλέξη θέλω λίγο να με ακούσεις», ζήτησε η παρουσιάστρια.

 

Σε επόμενη απόπειρα της Φαίης να κάνει μια ερώτηση, ο Αλέξης Κούγιας είπε ενοχλημένος: «Θα αποχωρήσω γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Ακούστε με να τελειώνουμε.

 

Αν θέλετε να συνεχίσετε τη συζήτησή μας επί αρκετή ώρα, εγώ δεν θέλω. Νομίζω ότι η κα Σκορδά δεν θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος και θέλει να κάνει μια επίδειξη εξυπνάδας. Τελείωσα την παρουσία μου ευχαριστώ πολύ».

Αποσβολωμένη και αρκετά θυμωμένη η Φαίη Σκορδά, είπε πριν περάσει σε διαφημίσεις: «Κ. Κούγια μη τυχόν και φύγετε! Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα. Είναι δυνατόν; Είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε»;

 

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV