Καλαμαριά: Η διευθύντρια του δημοτικού θέλει να σβηστεί το γκράφιτι του Μαραντόνα (pics& vid) | piperata.gr Skip to main content
ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Καλαμαριά: Η διευθύντρια του δημοτικού θέλει να σβηστεί το γκράφιτι του Μαραντόνα (pics& vid)

Ολη η Ελλάδα σχεδόν θαύμασε το εκπληκτικό γκράφιτι που έγινε για τον Ντιέγκο Μαραντόνα σε τοίχο του 3ου δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς.

 

Τα εγκωμιαστικά σχόλια διαδέχονται το ένα το άλλο για ένα έργο τέχνης, το οποίο απεικονίζει με εντυπωσιακό τρόπο τη μορφή του Αργεντίνου «θεού της μπάλας». 

 

Ο Ηλίας Στύλος είναι πολυ γνωστός ζωγράφος και δημιουργός γκράφιτι, έχει κάνει πολλά έργα στο παρελθόν και μάλιστα στο ίδιο σχολείο, όπως και σε άλλα εκπαιδευτήρια και μέσα σε τρεις μέρες κατάφερε να το φτιάξει, ορμώμενος φυσικά από την αγάπη του για τον Μαραντόνα. 

 

 

 

«Είπα ότι θα φτιάξω έναν Θεό, όχι όμως του Ολυμπου, αλλά της μπάλας. Εμπνεύστηκα από τον μεγάλο αθλητή», λέει στο metrosport.gr ο Ηλίας, ο οποίος από χθες όταν και βγήκε η φωτογραφία στη δημοσιότητα έχει δεχθεί πολλά συγχαρητήρια. To καλλιτεχνικό του όνομα είναι Hayate. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ωστόσο υπήρξαν και μερικές αντιδράσεις από κάποιους γονείς και τη διευθύντρια του σχολείου η οποία, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του δημιουργού στο metrosport.gr, του ζήτησε να το σβήσει αναρωτώμενη "πώς είναι δυνατόν να γίνεται γκράφιτι ένας άνθρωπος ναρκομανής;". ...Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV