Κυνικός Παπαδημητρίου προς τον Σπίρτζη: «Δεν έχετε ανθρώπους στην επιτροπή για να μαθαίνετε τι συζητείται;» | piperata.gr Skip to main content
 Κυνικός Παπαδημητρίου προς τον Σπίρτζη: «Δεν έχετε ανθρώπους στην επιτροπή για να μαθαίνετε τι συζητείται;»

Κυνικός Παπαδημητρίου προς τον Σπίρτζη: «Δεν έχετε ανθρώπους στην επιτροπή για να μαθαίνετε τι συζητείται;»

Τελειωμό δεν έχει ο σάλος που ξέσπασε στο πολιτικό σκηνικό μετά τις αποκαλύψεις για το διπλό σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα.

 

Ειδικότερα, στο πάνελ της εκπομπής της Αναστασίας Γιαμαλή, στον τηλεοπτικό σταθμό «Κόντρα 24», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου με απίστευτο κυνισμό πρότεινε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη να ενημερώνονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω μελών της επιτροπής επιδημιολόγων που πρόσκεινται φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Παπαδημητρίου υποδεικνύει στον κ. Σπίρτζη το γνωστό κόλπο των χαφιεδίστικων διαρροών, που ως γνωστόν πάντα προκαλούν σύγχυση, αντί να δεχθεί ο ίδιος και η κυβερνητική πλειοψηφία να δώσουν στη δημοσιότητα τα επίσημα πρακτικά των συνεδριάσεων της επιτροπής όπως ζητεί σύσσωμη η αντιπολίτευση

 

Είναι ξεκάθαρο ότι στην κυβέρνηση ψάχνουν για… συνενόχους στις εγκληματικές ολιγωρίες τους σχετικά με τη διαχείριση του δεύτερου κύματος της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.   

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV