Μαρία Σολωμού: «Πώς γίνεται να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και να έφαγα χρόνια;» (vid) | piperata.gr Skip to main content
Μαρία Σολωμού: «Πώς γίνεται να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και να έφαγα χρόνια;» (vid)

Μαρία Σολωμού: «Πώς γίνεται να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και να έφαγα χρόνια;» (vid)

Η Μαρία Σολώμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

 

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για τις σχέσεις της ζωής της, τον πολυαγαπημένο της γιο αλλά και για τον κορωνοϊό. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη στις «Roomies», αλλά και για τα καινούργια πράγματα που μαθαίνει ως παρουσιάστρια της εκπομπής.

 

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην στιγμή που έμαθε πως η συνεργάτης και φίλη της Κατερίνα Ζαρίφη διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όταν έμαθα ότι η Κατερίνα έχει κορωνοϊό, με έπιασε πανικός. Εσωτερικός, κυριλέ πανικός. Λέω, εντάξει το αντιμετωπίζουμε και είμασταν σίγουρες ότι το έχουμε και εγώ και η Ντορέττα.

Με το που το έμαθα, άρχισα να σκέφτομαι εάν πήγα στη μαμά μου, αν είχα πάει στον Αλέξανδρο, αν είχα κάνει ένα φίτινγκ και είχα έρθει σε επαφή εκείνη την εβδομάδα με τον περισσότερο κόσμο που έχω έρθει σε όλη την καραντίνα.

Βέβαια, επειδή ήξερα ότι είχα πολλά τέτοια ραντεβού, πήγα παντού με μάσκα οπότε ήμουν σε ένα κομμάτι ήσυχη ότι δεν θα τους έχω κολλήσει».

Αφού εξήγησε ότι η πρώτη καραντίνα της έκανε καλό γιατί πέρασε «ονειρικά» μίλησε για τις ανθρώπινες σχέσεις, ένα θέμα που συζητά έντονα στο podcast της.

«Όταν ψάχνεις κάτι και είσαι πάρα πολύ focus σε αυτό δεν σου έρχεται» είπε εξηγώντας γιατί δεν έρχεται μία σχέση στους ανθρώπους που τη θέλουν». 

«Τα τελευταία 17 χρόνια ήμουν συνεχώς σε σχέση. Είναι τυχαίο. Το όνειρό μου είναι να είμαι μόνη. Μενταλιτέ single. Είχα πάντα είχα σοβαρό “σύνδρομο ανεξαρτησίας”. Είναι τυχαίο.

Μου έχει συμβεί κανά δυο φορές να έχω ομολογήσει σε σύντροφό μου ότι έχω ερωτευτεί κάποιον άλλον. Έχω τιμωρηθεί γι’ αυτό γιατί δεν έπρεπε να το κάνω. Αυτά γυρνάνε με έναν τρόπο» είπε η Μαρία Σολωμού.

«Θέλω να επαναπροσδιορίσω στο μυαλό μου τι πάει να πει σχέση για μένα. Πραγματικά το τερμάτισα. Θα ήθελα κάτι που να είναι στη φόρμα τη δική μου. Θα αλλάξω το μοτίβο των σχέσεων».

 

Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι στο κομμάτι των σχέσεων δεν μπορεί να φανταστεί το «με έναν άνθρωπο».

Είπε χαρακτηριστικά: «Με την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα λέω "όχι με έναν άνθρωπο, ποτέ!". Δεν μπορώ να φανταστώ το "για πάντα". Αυτή τη στιγμή δεν την έχω αυτή τη λογική. Είμαστε άνθρωποι και αλλάζουμε. Εγώ όταν σκέφτομαι παλιές μου σχέσεις και τις βλέπω μετά από χρόνια λέω "πώς γίνεται να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και να έφαγα χρόνια;"» είπε. Από την άλλη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι έχει βρει αυτόν τον άνθρωπο στη σχέση που έχει αυτή τη στιγμή.

 

ΒΙΝΤΕΟ:

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV