Εύβοια: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, κατεστραμμένες περιουσίες και αδικοχαμένες ζωές(pics&vid) | piperata.gr Skip to main content
Εύβοια

Εύβοια: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, κατεστραμμένες περιουσίες και αδικοχαμένες ζωές(pics&vid)

Η κακοκαιρία που έχει πλήξει την Εύβοια έχει αφήσει πίσω τις σοβαρές υλικές ζημίες και -το κυριότερο- πέντε αδικοχαμένες ζωές, ανάμεσά τους ένα βρέφος 8 μηνών. 

 

Η κατάσταση που επικρατεί μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Θάλεια», με τους πλημμυρισμένους δρόμους και τα κατεστραμμένα σπίτια, καθιστά επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας αποτελεσματικών αντιπλημμυρικών έργων στη περιοχή, ώστε να μη χαθούν άλλες ζωές και περιουσίες στο μέλλον. 

 

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σχολιάζοντας τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν το 112 αλλά δεν έλαβαν ποτέ απάντηση και έμειναν αβοήθητοι, δήλωσε πως θα είχαμε εκατόμβη νεκρών αν λειτουργούσε το 112 ενώ πρόσθεσε «να μην ασκούν κριτική όσοι δεν τόλμησαν να το εφαρμόσουν».

 

Για το τι θα έπρεπε, ωστόσο, να σχολιάσουμε  για αυτούς που το εφάρμοσαν αλλά ανεπιτυχώς, όπως αποδεικνύεται από τις καταγγελίες και τι εξηγήσεις οφείλει να δώσει η αρμόδια Αρχή στους ανθρώπους που έχασαν περιουσίες αλλά και για τους ανθρώπους που χάθηκαν, ο υφυπουργός δεν μίλησε. 

 

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε το PIPERATA.GR από την περιοχή:

 

Φωτορεπορτάζ: Χρυσάνθη Κρητικού 

 

Εύβοια

 

Εύβοια

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.