Μαρίνα Τσαλή: Η σαγηνευτική διερμηνέας του Ολυμπιακού ρίχνει το διαδίκτυο (pics) | piperata.gr Skip to main content
Μαρίνα Τσαλή: Η σαγηνευτική διερμηνέας του Ολυμπιακού ρίχνει το διαδίκτυο (pics)

Μαρίνα Τσαλή: Η σαγηνευτική διερμηνέας του Ολυμπιακού ρίχνει το διαδίκτυο (pics)

Στη θέα της πανέμορφης (και sexy) μεταφράστριας του Ολυμπιακού, Μαρίνας Τσαλή, κάθε… καλοπροαίρετος άνδρας φέρνει στο μυαλό του τη γνωστή φράση που κυκλοφορεί ευρέως στα social media «εδώ δεν χωρούν οπαδικά». Και πράγματι, στην περίπτωση της Μαρίνας κερδίζει η ομορφιά...

 

Η μεταφράστρια των Πειραιωτών με εμφάνιση που δεν περνάει απαρατήρητη, με χαμόγελο που μαγνητίζει, και με μια ηρεμία που θα ζήλευε ακόμα και ο Βούδας, κάνει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών highlight του αγώνα να ακούγονται σαν… μέλι, ακόμα κι αν ανήκεις στους ηττημένους!

 

ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΑΛΗ

 

Ξεκίνησε τη συνεργασία της στο λιμάνι το 2003, αρχικά ως μεταφράστρια του περιοδικού των Πειραιωτών και στη συνέχεια ως διερμηνέας. Η όμορφη ξανθιά δεν κρύβει τους έρωτές της. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει στο instagram είναι ο άνδρας της, οι κόρες της, το σπίτι της (οικογένεια), ο Ολυμπιακός, η Θάλασσα, η Γιόγκα, η μουσική και η ζωή!

 

ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΑΛΗ

 

ΜΑΡΙΝΑ 1

 

ΜΑΡΙΝΑ 2

 

ΜΑΡΙΝΑ 3

 

H αφοπλιστικά όμορφη Μαρίνα, φροντίζει να απολαμβάνει κάθε ένα ξεχωριστά και όλα μαζί. Τον ελεύθερο χρόνο της φυσικά τον αφιερώνει στη γιόγκα για να διατηρεί τη σιλουέτα της και να προσφέρει εντυπωσιακά ενσταντανέ, όπως το παρακάτω, στους ακόλουθούς της στα social media.

 

ΜΑΡΙΝΑ 3

 

ΜΑΡΙΝΑ 4

 

ΜΑΡΙΝΑ 5

 

ΜΑΡΙΝΑ 6

 

ΜΑΡΙΝΑ 7

 

ΜΑΡΙΝΑ 9

 

ΜΑΡΙΝΑ 10

 

ΜΑΡΙΝΑ 11

 

ΜΑΡΙΝΑ 12

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.