Ντιέγκο Μαραντόνα: Ποιοι και γιατί διεκδικούν μερίδιο από τα 40 εκατομμύρια κληρονομιά | piperata.gr Skip to main content
Ντιέγκο Μαραντόνα: Ποιοι και γιατί διεκδικούν μερίδιο από τα 40 εκατομμύρια κληρονομιά

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ποιοι και γιατί διεκδικούν μερίδιο από τα 40 εκατομμύρια κληρονομιά

Μετά τον θρήνο για τον θάνατο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Μαραντόνα, ξεκίνησε ο μαραθώνιος με την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους συγγενείς για την διεκδίκηση μεριδίου από την περιουσία του, η οποία υπολογίζεται σε κάτι περισσότερο από 40 εκατομμύρια.

 

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή από καρδιακή προσβολή που υπέστη, μετά την ολοκλήρωση ενός δύσκολου χειρουργείου στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής δεν είχε αφήσει διαθήκη.

Την κληρονομιά διεκδικούν τα 5 αναγνωρισμένα παιδιά του, ακόμη 7 που φέρεται να είναι παιδιά του αλλά και οι 5 αδελφές του. 

 

Δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι η περιουσία του Μαραντόνα περιλαμβάνει μετρητά στην Ελβετία, στο Ντουμπάι και στο Μπουένος Άιρες, ιδιοκτησίες σε όλο τον κόσμο και έναν στόλο από πολυτελή οχήματα.

Οι λογαριασμοί εμφανίζουν επίσης χρήματα από συμβόλαια διαφημίσεων με μεγάλα brands όπως η Puma και η Coca-Cola. O Μαραντόνα λέγεται ότι υπέγραψε διαθήκη το 2012,αλλά την κατέστρεψε τέσσερα χρόνια αργότερα.

Ο νόμος της Αργεντινής πάντως απαγορεύει να αποκληρωθούν τα παιδιά και προϋποθέτει να μοιραστούν σε όλα ίσα μερίδια.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV