ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τηλεφωνήματα στο περιβάλλον Μητσοτάκη από τη γερμανική καγκελαρία για τη… Μύκονο | piperata.gr Skip to main content
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τηλεφωνήματα στο περιβάλλον Μητσοτάκη από τη γερμανική καγκελαρία για τη… Μύκονο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τηλεφωνήματα στο περιβάλλον Μητσοτάκη από τη γερμανική καγκελαρία για τη… Μύκονο

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες ότι σε κλαμπ του διεθνούς τζετ σετ στη Μύκονο, ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε τεστ κορωνοϊού και σχετικές ιχνηλασίες την προηγούμενη εβδομάδα διαπιστώνοντας ότι περισσότεροι από 80 θαμώνες και εργαζόμενοι έχουν νοσήσει από τον φονικό ιό.

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

 

Οι ιθύνοντες αλλοδαποί  όμως αντί να βάλουν αμέσως λουκέτο, μετέφεραν τους ασθενείς σε βίλες - καραντίνες και παράλληλα άσκησαν πιέσεις στις Ελληνικές αρχές μέσω των επαφών τους στο περιβάλλον της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ. Τουλάχιστον έτσι διατείνονται κι αυτά λένε αξιωματούχοι του νησιού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή για να τους αφήσουμε ήσυχους».

 

Οι ίδιοι άνθρωποι, μάλιστα, διατείνονται ότι τα τηλεφωνήματα γίνονται και στο υψηλότερο επίπεδο, φτάνουν δηλαδή μέχρι το περιβάλλον του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας.

 

Ο συγκεκριμένος χώρος διασκέδασης καταγράφει ημερήσιο τζίρο 8-10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ φέτος από τα μέσα Ιουλίου συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των τουριστών σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.

 

Κοντολογίς, οι δήθεν... θεματοφύλακες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί με σαφήνεια για τον απόπλου του τουρκικού ωκεανογραφικού, επιδεικνύουν μια χαρά σπουδή για να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των εγκληματιών υπηκόων τους, όπως τους χαρακτηρίζουν οι Μυκονιάτες.

 

Κατηγορούν μάλιστα τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε το νησί, για να αυστηροποιήσει τους ελέγχους, ότι δεν τόλμησε καν να τους πλησιάσει γιατί… δαγκώνουν δηλητηριωδώς. 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV