Εφιαλτική εκτίμηση Παγώνη για κορωνοϊό: Πιθανό να δούμε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων | piperata.gr Skip to main content
Κορωνοϊός

Εφιαλτική εκτίμηση Παγώνη για κορωνοϊό: Πιθανό να δούμε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων

Η πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τα αυξανόμενα κρούσματα, προειδοποιώντας ότι δε είναι δύσκολο να φτάσουμε σε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

 

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Δεν είναι δύσκολο να πάμε σε τετραψήφιο αριθμό. Υπάρχουν πολλοί ασυμπτωματικοί, οι οποίοι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, καθώς δεν είναι εύκολη η ιχνηλάτηση», τόνισε μιλώντας στον Σκάι η κ. Παγώνη. «Αυτό πρέπει να κατανοήσουμε όλοι και να σωθούμε», πρόσθεσε.

 

Σχολιάζοντας τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αναχαίτηση του ιού, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών είπε πως αυτά επιτρέπουν στους νέους και να διασκεδάσουν και να πάνε τις διακοπές τους και να βγουν.

 

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει μέσα σε μία βδομάδα τόσα κρούσματα και να μην έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι μας τι πρέπει να κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 5.749, ενώ όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, μία ακόμη συμπολίτης μας κατέληξε από τον ιό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 214.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.