Τι είδε ο Γερμανός Όλαφ Ρέμπε στα φιλικά του ΠΑΟΚ – Η μεταγραφική ενίσχυση, το μπάτζετ και τα πρώτα ονόματα | piperata.gr Skip to main content
Τι είδε ο Γερμανός Όλαφ Ρέμπε στα φιλικά του ΠΑΟΚ – Η μεταγραφική ενίσχυση, το μπάτζετ και τα πρώτα ονόματα

Τι είδε ο Γερμανός Όλαφ Ρέμπε στα φιλικά του ΠΑΟΚ – Η μεταγραφική ενίσχυση, το μπάτζετ και τα πρώτα ονόματα

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ολαφ Ρέμπε ήταν παρόν και στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η νέα του ομάδα με Ατρόμητο και Βόλο, και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι ο «δικέφαλος του βορρά» χρειάζεται ενίσχυση και μάλιστα σοβαρή αν θέλει να πετύχει τους υψηλούς στόχους του.

 

Ο κ. Ρέμπε, βέβαια, έχει ήδη κάνει σχετικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και έχει πάρει την εντολή από την οικογένεια Σαββίδη να επιχειρήσει ένα λίφτινγκ στο ρόστερ, με παράλληλο εξορθολογισμό του μπάτζετ.

 

Ωστόσο, υπάρχουν και θέσεις όπως αυτή του κεντρικού μέσου που ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση μετά την απόκτηση Σβαμπ και γι’ αυτό ο 42χρονος αθλητικός διευθυντής θέλει να είναι έτοιμος για την επόμενη κίνηση όταν το αποφασίσει η οικογένεια Σαββίδη.

 

Έτσι, δουλεύει πάνω σε ένα πλάνο για την εξεύρεση παικτών που μπορούν να έρθουν με μηδενικό ή μικρό κόστος στον ΠΑΟΚ, τόσο στην θέση του κεντρικού μέσου, όσο και σε τρεις ακόμη τουλάχιστον θέσεις.

 

Ο Δικέφαλος δουλεύει ήδη την περίπτωση απόκτησης αριστερού μπακ και μία από τις περιπτώσεις είναι και αυτή του Κώστα Σταφυλίδη. Ωστόσο, θα παίξει σημαντικό ρόλο η ενδεχόμενη πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη.

 

Το ίδιο ισχύει και για τις θέσεις του τερματοφύλακα και του φορ, που ο Ρέμπε έχει κάνει έρευνα αγοράς και συνεχίζει τις επαφές, αλλά κίνηση θα προκύψει σε περίπτωση πώλησης του Πασχαλάκη ή του Ακπομ.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.