Απειλές Μπαχτσελί: Όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει πνιγμός | piperata.gr Skip to main content
Μπαχτσελί

Απειλές Μπαχτσελί: Όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει πνιγμός

Ευθεία απειλή προς την Ελλάδα εξαπέλυσε ο αρχηγός του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος MHP, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα «έχει εχθρική συμπεριφορά» και προειδοποιώντας ότι «όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός».

 

Σύμφωνα με τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, «η Ελλάδα έχει εχθρική συμπεριφορά», ενώ απείλησε ακόμα πως «όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός».

 

«Η Ελλάδα έχει εχθρική συμπεριφορά. Αλλά όλοι ξέρουν και ο τουρκικός λαός τι κάνει στους εχθρούς», είπε ο ηγέτης του MHP, όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα reporter.com.cy.

 

«Ο τουρκικός λαός δεν αστειεύεται. Οσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός. Το αποτέλεσμα των προκλήσεων στα χωρικά μας ύδατα είναι η βύθιση, οι κοιλιές των ψαριών, ο βυθός».

 

«Κανένας δεν θα μπορέσει να εκδιώξει την Τουρκία από τη Μεσόγειο, να μας εγκλωβίσει στην Ανατολία. Δεν έχει τέτοια δύναμη. Οσοι έρχονται με οργή εναντίον μας επαναφέροντας τους λογαριασμούς του παρελθόντος ή έχουν χάσει τη λογική τους ή από το πολύ συρτάκι έχει μουδιάσει το σώμα και το μυαλό τους»
 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.