Επιβεβαίωση PIPERATA.GR: «Τιμωρητική» μετακίνηση στους δύο λιμενικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που εξάρθρωσαν το «Noor1»! | piperata.gr Skip to main content
ΝΟΟΡ1

Επιβεβαίωση PIPERATA.GR: «Τιμωρητική» μετακίνηση στους δύο λιμενικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που εξάρθρωσαν το «Noor1»!

Όπως αποκάλυψε η στήλη "Πιπεράτα Παρασκήνια" του PIPERATΑ.GR δια χειρός του δημοσιογράφου και εκδότη του PIPERATA.GR, Πάρι Κουρτζίδη, με τίτλο: Noor1: Ο Χριστοφορίδης «τιμωρητικά» από το λιμενικό στο «112»! - Στο αρχείο «οδεύει» η ποινική δίωξη Μαρινάκη για το ναρκόπλοιο;», οι επικεφαλής της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος απομακρύνονται από τα καθήκοντα τους με τον έναν ή άλλο τρόπο...

 

Μπορείτε να διαβάσετε το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνοντας κλικ ΕΔΩ...

 

Γράφει ο Χάρις Κ. Λαμπρόπουλος

Λίγες ώρες μετά, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PIPERATA.GR διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη επιβεβαιώθηκε.

 

Αξίζει να τονιστεί ότι η μετακίνηση του σημαιοφόρου ΛΣ Παναγιώτη Χριστοφορίδη δεν έγινε με μετάθεση αλλά “εκτέλεση υπηρεσίας” λόγω των αυξημένων αναγκών της Πολιτικής Προστασίας. Έτσι, ο λιμενικός δεν μπορεί να προσφύγει στα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα για τις μεταθέσεις, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ανακόψει τη διάθεσή του στο... τηλεφωνικό κέντρο του 112.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Χριστοφορίδης συμμετείχε στις έρευνες για τη δεύτερη δικογραφία που αφορά στους 2,1 τόνους ηρωίνης που μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα με το πλοίο “Noor 1”, στην οποία κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος είναι ο εφοπλιστής και μιντιάρχης, Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με άλλους συνεργάτες του.

 

Η “επιβράβευση” του ήταν να μετακινηθεί από τη Δίωξη Ναρκωτικών στο 112...

 

Το εξόχως προκλητικό είναι ότι και ο αντιπλοίαρχος του Λιμενικού, Γιώργος Κατσούλης, που ήταν επικεφαλής της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά στην εξιχνίαση της υπόθεσης διακίνησης 2,1 τόνων ηρωίνης με το «Noor 1», προ ημερών πήρε κι αυτός μετάθεση στο Λιμεναρχείο Ραφήνας.

 

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό (σ.σ. :τι σύμπτωση;), την ερχόμενη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, όπου έχει προγραμματιστεί η αγόρευση της Εισαγγελέως της Έδρας Βασιλικής Βλάχου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της μεταφοράς των 2,1 τόνων του “λευκού θανάτου” με το “Noor 1”, η εισαγγελική λειτουργός θα αγορεύσει, ενώ ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας Γ. Κατσούλης έχει ήδη μετατεθεί στη …Ραφήνα! 

 

Ο δε δεύτερος λιμενικός που ασχολήθηκε με την εμπλοκή του επιχειρηματία Β. Μαρινάκη, μετακινήθηκε κι αυτός τώρα, πριν από την αγόρευση της εισαγγελικής λειτουργού, για να σηκώνει τηλέφωνα... στο κέντρο έκτακτης ανάγκης «112» της Πολιτικής Προστασίας!

 

ΥΓ.: Τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του PIPERETA.GR συνεχίζονται…Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV