Περί ασυλίας Πολάκη: Πάρις Κουρτζίδης vs Άδωνις Γεωργιάδης - Η ασθενής μνήμη του υπουργού (pics-post) | piperata.gr Skip to main content
Η ασθενής μνήμη του κ. Άδωνι Γεωργιάδη (pics-post)

Περί ασυλίας Πολάκη: Πάρις Κουρτζίδης vs Άδωνις Γεωργιάδης - Η ασθενής μνήμη του υπουργού (pics-post)

Το πολιτικό θράσος ή αν προτιμάτε την ασθενή μνήμη, καθώς και την υποκρισία του υπουργού, Άδωνη Γεωργιάδη, στηλιτεύει με tweets του ο δημοσιογράφος και εκδότης, Πάρις Κουρτζίδης, απαντώντας σε ανάρτηση με την οποία ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήριζε «υποκριτές» όλους όσοι τον επέκριναν δημόσια που ζήτησε συγγνώμη» από τον Γιάννη Κουρτάκη των «Παραπολιτικών» γιατί δεν παρέστη στη Βουλή για να ψηφίσει την άρση ασυλίας του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, ελέω μήνυσης που του είχε κάνει ο εν λόγω εκδότης.

 

Γράφει ο Σπύρος Νάννος

Ο Πάρις Κουρτζίδης, λοιπόν, αρχικά ανάρτησε μία παλαιότερη πανηγυρική δήλωση του κ. Γεωργιάδη, μετά από ψηφοφορία που είχε γίνει στη Βουλή με την οποία δεν είχε αρθεί η ασυλία του υπουργού, ζητώντας του να σχολιάσει το ποιος είναι πραγματικά υποκριτής... Ωστόσο, του επισημαίνει ότι τη συγγνώμη πράγματι δεν τη ζήτησε από τον εν λόγω εκδότη-δημοσιογράφο, ούτε όμως και από τον απλό πολίτη Γιάννη Κουρτάκη... 

 

paris kourtzidis tweet 1

Όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Βουλή είπε «όχι» στην άρση της ασυλίας του Αδωνι Γεωργιάδη. Σε άλλη περίπτωση, όπου μάλιστα είχε χαρακτηρίσει σε συζήτηση στη Βουλή τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρη Τρίμη, «αρχηγό των κουκουλοφόρων», είχε και πάλι αποφύγει ως ισότιμος πολίτης να κριθεί στη δικαιοσύνη.

 

Τότε (30/5/2013) τον είχαν "σώσει" και 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν κι ένας του ΚΚΕ, κι ένας των ΑΝΕΛ! Από τον ΣΥΡΙΖΑ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος σήμερα έχει μεταπηδήσει στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι άλλοι δύο από τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε, ήταν οι Δημήτρης Παπαδημούλης και Σταύρος Κοντονής, ενώ από το ΚΚΕ ήταν ο Νίκος Καραθανασόπουλος και από τους ΑΝΕΛ ήταν ο Γιάννης Δημαράς.

 

Έτσι, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκδότης και δημοσιογράφος του PIPERATA.GR, με μια νέα καυστική παρέμβαση του από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, επιμένει, δοκιμάζοντας και τη μνήμη... του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αποκάλεσε «υποκριτές» όσους διαφώνησαν ή επέκριναν τη δημόσια συγγνώμη του και τη διαβεβαίωση του στον δημοσιογράφο και εκδότη των «Παραπολιτικών» ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί το γεγονός... δηλαδή να μην παρευρέθηκε σε ψηφοφορία για άρση ασυλίας του κ. Πολάκη.

paris kourtzidis tweet 2Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV