Λάουρα Νάργες: Σέξι αναρτήσεις με μαγιό που αναδεικνύουν τις πλούσιες καμπύλες της | piperata.gr Skip to main content
ναργες

Λάουρα Νάργες: Σέξι αναρτήσεις με μαγιό που αναδεικνύουν τις πλούσιες καμπύλες της

Το νέο look της Λάουρας Νάργες εντυπωσιάζει τον ανδρικό πληθυσμό και εισπράττει τα αποθεωτικά σχόλια των followers της στα social media.

 

Στις νέες της φωτογραφίες, η όμορφη Λάουρα εμφανίζεται πιο χυμώδης και πιο πληθωρική από ποτέ, κάτι που μάλλον αρέσει και στην ίδια καθώς ανεβάζει στο Instagram σέξι αναρτήσεις με μαγιό που αναδεικνύουν τις πλούσιες καμπύλες της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omg - 30!!! Ότι και να πω μαναράκια μου θα ´ναι λίγο! Δεν είμαι σίγουρη αν έχω λάβει ποτέ ξανά τόσα πολλά μηνύματα, και σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ! Στέλνω στον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά μία καρδούλα ? Η προσωπική μου πρωτοχρονιά φέτος ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα. Μπήκα σε αυτήν την ξεχωριστή δεκαετία με πολύ αγαπημένους μου ανθρώπους, οικογένεια και φίλους, με τους οποίους μεγάλωσα μαζί εδώ στο λιμάνι μου. Στο Λιθότοπο Σερρών, ή αλλιώς το Καγιαλί, το μικρό μου Παρίσι, στο οποίο περνούσα μικρή τα πιο τρομερά καλοκαίρια που θα μπορούσε να περάσει ένα παιδι-teenager. Αισθανόμουν ασφάλεια και αγάπη. Έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου (μιλάμε για 4 και κάτι χρόνια ψυχοθεραπεία), έχω έρθει αντιμέτωπη με εμένα (κλάμα?!), και πιστεύω πως είμαι παραπάνω από έτοιμη ότι έχω χτίσει να το καθορίσω και να το σταθεροποιήσω τώρα: πάντα πιστή στον εαυτό μου, ακούγοντας την εσωτερική μου φωνή, σεβόμενη τους γύρω μου αλλά και τον εαυτό μου, με σκοπό πάντα (και αυτό ίσχυε ανέκαθεν) να κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια. Ανυπομονώ να δω τι άλλα δώρα θα μου δώσει ο Θεός από εδώ και στο εξής, έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα... Cheers to you my babies, I love you! _________________________________________<3 #0808 #dirty30 #thankful

 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s my birthday month and I’m turning 30 in one week _______________________________<3 #leo #0808

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So, it’s the last day of summer, huh? _________________________________________<3 #readyforit

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) onAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV