Νέα ανάρτηση Πολάκη κατά πρωθυπουργού: «Έμαθα πως ζήτησες συγγνώμη από τον Κουρτάκη» (pics-post) | piperata.gr Skip to main content
Νέα ανάρτηση Πολάκη κατά πρωθυπουργού: «Έμαθα πως ζήτησες συγγνώμη από τον Κουρτάκη» (pics-post)

Νέα ανάρτηση Πολάκη κατά πρωθυπουργού: «Έμαθα πως ζήτησες συγγνώμη από τον Κουρτάκη» (pics-post)

Με νέα ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει τα βέλη του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, συγκεκριμένα για το ζήτημα της μη άρσης ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία χαρακτηρίστηκε ως "αστοχία" από τον πρωθυπουργό.

 

Ο κ. Πολάκης, ενεργό μέλος των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, ανήρτησε δημοσίευση με αποκόμματα φωτογραφιών από διάφορα site όπου αναπαρήγαγαν τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε επίσης ζητήσει "συγγνώμη" για τη μη άρση ασυλίας του βουλευτή, δημιουργώντας θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. 

 

Συγκεκριμένα έγραψε ο Παύλος Πολάκης: 

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! Εμαθα πως ζήτησες και συ συγγνώμη από τον Κουρτακη για την ΗΤΤΑ στην άρση ασυλίας μου , όχι τόσο φόρα- παρτίδα όπως το Γεωργοαδωνιο, αλλά μιλώντας για «αστοχία....καλοκαιρινή ραστώνη.... που δεν θα επαναληφθεί»!!!

ΠΡΩΤΟΝ: Είμαι εδώ ΚΑΙ για την «μη επανάληψη»

ΔΕΥΤΕΡΟ:Η λέξη «αστοχία» μου θύμισε δυο παλιες χιουμοριστικές κρητικες μαντινάδες που στις αφιερώνω και σένα και του Κουρτακογιαννιού: «Ακλούθα μου τσι πέρδικες να μάθεις να ξαμωνεις γιατ´είσαι ακομα ατζαμής και πράμα δεν σκοτώνεις».

ΚΑΙ: «Θα σ´ακλουθω τσι πέρδικες να στέκω πέρα πέρα για να μετρώ τσι μπαλωτές που παίζεις του αέρα»

ΥΓ για τις άγνωστες λέξεις ,θα ξέρει η Ντορα να στις εξηγήσει»

 

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση: 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV