Επικοινωνία Προκόπη Παυλόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας - Του ευχήθηκε «ταχεία ανάρρωση» | piperata.gr Skip to main content
Επικοινωνία Προκόπη Παυλόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Επικοινωνία Προκόπη Παυλόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας - Του ευχήθηκε «ταχεία ανάρρωση»

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Αρχιπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, που πάσχει από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό».

 

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Aρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, επισημαίνοντάς του ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στον Ελληνισμό και στην Ορθοδοξία, σε συνέχεια του ήδη τεράστιου και κοινώς αναγνωρισμένου έργου του.

 

Η κατάστασή του Αρχιεπίσκοπος Τιράνων που διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό και εισήχθη χθες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη επί του παρόντος, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν:

 

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

 

«Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, εισήχθη χθες με διάγνωση COVID και νοσηλεύεται σε κλίνη ΜΕΘ. Ο Αρχιεπίσκοπος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα από το αναπνευστικό σύστημα και χαμηλό πυρετό. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη επί του παρόντος».
 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV