ΚΙΝΑΛ για νέα μέτρα: "Προχειρότητα, παλινωδίες και εξαγγελίες με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα" | piperata.gr Skip to main content
ΚΙΝΑΛ

ΚΙΝΑΛ για νέα μέτρα: "Προχειρότητα, παλινωδίες και εξαγγελίες με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα"


Δριμεία κρητική ασκεί το ΚΙΝΑΛ στη κυβέρνηση καθώς μιλά για «απίστευτη προχειρότητα, παλινωδίες και εξαγγελίες με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα» σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα. 

 


Σχολιάζοντας τα μέτρα που εξήγγειλε νωρίτερα σήμερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα, το Κίνημα Αλλαγής σημειώνει:

 

«Δυστυχώς και πάλι με απίστευτη προχειρότητα, παλινωδίες και εξαγγελίες με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα».
Και, προσθέτει, «η χώρα μας χάνει καθημερινά, το πλεονέκτημα που με την υπεύθυνη στάση όλων κέρδισε τον Απρίλη», ενώ την ίδια στιγμή «πολλές επιχειρήσεις οδηγούνται σε αδιέξοδο, και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και στον επισιτισμό, κινδυνεύουν με μαζική ανεργία», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

 

«Είναι, ως εκ τούτου, επιβεβλημένο να παρθούν νέα μέτρα στήριξής τους τώρα. Τα ανεπαρκή που έχουν εξαγγελθεί, δεν προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις».

 

Η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής καταλήγει με τη βεβαιότητα ότι «οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, θα κάνουν αυτό που πρέπει για να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία και ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού».Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV