Ουρές, μάσκες και θερμομέτρηση στο μαγαζί που τραγουδάει ο Βέρτης, στη Θεσσαλονίκη (pics) | piperata.gr Skip to main content
Ουρές, μάσκες και θερμομέτρηση στο μαγαζί που τραγουδάει ο Βέρτης, στη Θεσσαλονίκη (pics)

Ουρές, μάσκες και θερμομέτρηση στο μαγαζί που τραγουδάει ο Βέρτης, στη Θεσσαλονίκη (pics)

Με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής κι ασφάλειας για την ανάσχεση του δεύτερου κύματος της πανδημίας του νέου κορωνοϊού άνοιξε τις πόρτες του το νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.

 

Σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας  seleo.gr, οι πελάτες μπαίνουν ένας – ένας, τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και θερμομετρούνται από τους εργαζόμενους του καταστήματος στην είσοδό του. Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου είχαν σχηματιστεί ουρές έξω από το μαγαζί, που τραγουδά ο γνωστός τραγουδιστής. Να σημειωθεί πώς, η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω των αυστηρών μέτρων, στο κατάστημα βρέθηκαν σήμερα 550 άτομα.

 

ΒΕΡΤΗΣ 2

ΒΕΡΤΗΣ 3

 

Νέο ωράριο

 

Ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις επτά και μισή το απόγευμα και θα κλείνει στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ώστε αφ’ ενός να ικανοποιήσει το κοινό του και αφετέρου να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30 το απόγευμα, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα.

 

ΒΕΡΤΗΣ 4
 

ΒΕΡΤΗΣ 5
 

ΒΕΡΤΗΣ 6

 

ΒΕΡΤΗΣ 7

 

ΒΕΡΤΗΣ 8Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV