Σημαντική κοινωνική προσφορά της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών: Μοίρασαν μάσκες στο κέντρο της πόλης (vid) | piperata.gr Skip to main content
Συμβολική δράση της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών: Μοίρασαν μάσκες στο κέντρο της πόλης (vid)

Σημαντική κοινωνική προσφορά της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών: Μοίρασαν μάσκες στο κέντρο της πόλης (vid)

Η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς, για μία ακόμη φορά, απέδειξε το σημαντικό έργο που προσφέρει στην ακριτική περιοχή, καθώς σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, μοίρασε μάσκες για την αντιμετώπιση της πανδημίας στους διερχόμενους οδηγούς του κέντρου της πόλης.

 

Γράφει ο Χάρις Κ. Λαμπρόπουλος

Εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη επίσημη άδεια, τη δωρεάν διανομή μασκών έκαναν τρία απλά αλλά ιδιαίτερα σημαντικά μέλη της Λέσχης. Συγκεκριμένα, οι κυρίες Βάσω Παντελίδου και Χρύσα Λουπασάκη, καθώς και ο κ. Χρήστος Χριστοηλίας ανέλαβαν το μοίρασμα στους διερχόμενους οδηγούς.

Ελέω περιοριστικών μέτρων, στη δράση παρόντες ήταν μόνο τρεις -ακόμη- εκπρόσωποι της Λέσχης: Ο πρόεδρος Νίκος Μανδάνης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Παλακίδης, καθώς και το μέλος του ΔΣ (και αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης) Απόστολος Κυριακίδης.

 

Ο πρόεδρος της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών, Νίκος Μανδάνης, μιλώντας στο PIPERATA.GR επεσήμανε: «Στην Αλεξανδρούπολη, τα καθημερινά διψήφια νούμερα (κρούσματα), τα οποία καταγράφονται σταθερά, αρκούν για να σημάνουν την άμεση κινητοποίηση όλων μας. Η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερη, αν όλοι εμείς δεν εντείνουμε τις προσπάθειές μας να τηρούνται οι υγειονομικές συστάσεις».

Πρόσθεσε δε ότι: «Όλοι πρέπει να δείξουμε περισσότερη υπευθυνότητα στην εφαρμογή μέτρων για την προστασία της Δημόσιας υγείας, προωθώντας τη χρήση μασκών και την τήρηση της λεγόμενης κοινωνικής απόστασης. Ας κάνουμε λοιπόν τα προφανή, προτού καταλήξουμε σε νούμερα πρωτοφανή και στην Αλεξανδρούπολη».

 

Να σημειωθεί ότι εξαιρετικά σημαντική ήταν η συμβολή του αστυνομικού διευθυντή Αλεξανδρούπολης Λάμπρου Τσιάρα και φυσικά του διοικητή της τροχαίας στην περιοχή, ο οποίος με άνδρες του σώματος διευκόλυνε την κυκλοφορία. 

Η δράση αναμένεται να επαναληφθεί, καθώς ο κόσμος στέλνει «βροχή μηνυμάτων» παροτρύνοντας το ΔΣ της Λέσχης να συνεχίσει την κοινωνική προσφορά του σε μια τόσο δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία, η οποία έχει επιφέρει επιπλέον οικονομική δυσχέρεια στους κατοίκους της πόλης. Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV