Συσχετισμός Τζήλος-Hilton: Ο Πάρις Κουρτζίδης ξανά στη «Δίκη» του Open με τον Κυριάκο Θωμαϊδη | piperata.gr Skip to main content
συσχετισμός απόπειρα ανθρωποκτονίας τζήλου αρπαγή χρήση βίας κατά Πάρι Κουρτζίδη μπράβοι Μαρινάκη Hilton Δίκη OPEN

Συσχετισμός Τζήλος-Hilton: Ο Πάρις Κουρτζίδης ξανά στη «Δίκη» του Open με τον Κυριάκο Θωμαϊδη

Με καλεσμένο τον δημοσιογράφο και εκδότη του PIPERATA.GR αυτή τη Δευτέρα 18/11, η «Δίκη στο Open» επιστρέφει δριμύτερη με σημαντικές αποκαλύψεις που αφορούν τις πολύκροτες δικογραφίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας του διαιτητή Θανάση Τζήλου, αλλά και της δικής του αρπαγής από το Hilton.

 

Γράφει ο Νικόλας Ρουμπέσης

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του διαιτητή ποδοσφαίρου, ο Πάρις Κουρτζίδης θα μιλήσει για το σχετικό βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Λάρισας, το περιεχόμενο του οποίου αποκάλυψε στο PIPERATA.GR την περασμένη Δευτέρα 11/1, ενώ αναμένεται να φέρει στο φως νέες άγνωστες πτυχές, όπως και έγγραφα-ντοκουμέντα, που αναμένεται να σοκάρουν.  

 

Στο επίκεντρο της εκπομπής πρόκειται να βρεθεί το αίτημα του, προκειμένου να συσχετιστεί η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης Τζήλου με αυτή που ο ίδιος βίωσε στο Hilton από μπράβους του εφοπλιστή, μιντιάρχη και ιδιοκτήτη ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, την άνοιξη του 2018, δηλαδή μόλις 9 μήνες πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό του διαιτητή σε καρτέρι που του στήθηκε από κοινούς δράστες έξω από την κατοικία του στη Λάρισα.  

 

Να θυμίσουμε ότι διαπιστώθηκαν από τις αρχές κοινοί ταυτοποιημένοι δράστες, κατά των οποίων έχουν ήδη ασκηθεί εισαγγελικές διώξεις και οι υποθέσεις αναμένεται να εκδικαστούν. Στην υπόθεση Hilton (αρπαγή του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη) ως ηθικός αυτουργός για χρήση βίας κατηγορείται από τη δικαιοσύνη ο κ. Μαρινάκης, ενώ ως συνεργός κατηγορείται ο πρώην εκδότης του «Γαύρου» και νυν διευθυντής των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Αντώνης Πίκουλας.

 

 Κι από τις δύο υποθέσεις διαφεύγουν αρκετοί ακόμη δράστες, ενώ από την υπόθεση Τζήλου παρότι υπήρχαν σημαντικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, δεν έχουν βρεθεί οι ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί, καθώς δεν έχουν αναζητηθεί  με ζήλο από τις εισαγγελικές αρχές.

 

Στο μακροβιότερο talk show της ελληνικής τηλεόρασης ο εκδότης-δημοσιογράφος θα φέρει στο φως άγνωστες πτυχές αλλά και ενέργειες που έχει κάνει προκειμένου να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι όσοι εμπλέκονται στις υποθέσεις αυτές, καθώς και υψηλόβαθμοι αστυνομικοί, αλλά και δικαστικοί που εκούσια ή και ακούσια φέρονται να έχουν ενεργήσει για τη συγκάλυψη των δραστών και των ηθικών αυτουργών.

 

Για περισσότερα, μείνετε παράλληλα συντονισμένοι με το PIPERATA.GR και δη τη στήλη του δημοσιογράφου και εκδότη Πάρι Κουρτζίδη «Πιπεράτα Παρασκήνια».

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV