Συσχετισμός Τζήλος – Hilton: Τα καλύτερα έρχονται τη Δευτέρα 25/1, στη «Δίκη» του Open (pic-tweet) | piperata.gr Skip to main content
Συσχετισμός Τζήλος – Hilton: Τα καλύτερα έρχονται τη Δευτέρα 25/1, στη «Δίκη» του Open (pic-tweet)

Συσχετισμός Τζήλος – Hilton: Τα καλύτερα έρχονται τη Δευτέρα 25/1, στη «Δίκη» του Open (pic-tweet)

Αναβάλλεται για την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, η προγραμματισμένη γι’ απόψε παρουσία του δημοσιογράφου και εκδότη του PIPERATA.GR Πάρι Κουρτζίδη στην εκπομπή  «Η δίκη στο Open» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

 

Η ζοφερή επικαιρότητα και οι εξελίξεις που διαμορφώθηκαν μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου ανάγκασαν το επιτελείο της εκπομπής να προτάξει το θέμα αυτό το οποίο όπως όλα δείχνουν έχει σημαντικές προεκτάσεις στο χώρο του αθλητισμού και –δικαίως- είναι αυτό που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Στον αρχικό προγραμματισμό της εκπομπής είχαν ενταχθεί πολύ σημαντικές αποκαλύψεις που αφορούν τις πολύκροτες δικογραφίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας του διαιτητή Θανάση Τζήλου, αλλά και της αρπαγής του Πάρι Κουρτζίδη από το Hilton, με καλεσμένο τον ίδιο τον δημοσιογράφο και εκδότη του PIPERATA.GR

 

ΠΑΡΙΣ ΤΟΥΙΤ

 

Να θυμίσουμε ότι διαπιστώθηκαν από τις αρχές κοινοί ταυτοποιημένοι δράστες, κατά των οποίων έχουν ήδη ασκηθεί εισαγγελικές διώξεις και οι υποθέσεις αναμένεται να εκδικαστούν. Στην υπόθεση Hilton (αρπαγή του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη) ως ηθικός αυτουργός για χρήση βίας κατηγορείται από τη δικαιοσύνη ο κ. Μαρινάκης, ενώ ως συνεργός κατηγορείται ο πρώην εκδότης του «Γαύρου» και νυν διευθυντής των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Αντώνης Πίκουλας.

 

Κι από τις δύο υποθέσεις διαφεύγουν αρκετοί ακόμη δράστες, ενώ από την υπόθεση Τζήλου παρότι υπήρχαν σημαντικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, δεν έχουν βρεθεί οι ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί, καθώς δεν έχουν αναζητηθεί  με ζήλο από τις εισαγγελικές αρχές.

 

Τα καλύτερα έρχονται στις 25 Ιανουαρίου…

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV