Διακοπή δρομολογίων ΟΣΕ λόγω του κυκλώνα «Ιανός» | piperata.gr Skip to main content
Διακοπή δρομολογίων ΟΣΕ λόγω του κυκλώνα «Ιανός»

Διακοπή δρομολογίων ΟΣΕ λόγω του κυκλώνα «Ιανός»

Η κακοκαιρία Ιανός, έχοντας προκαλέσει πληθώρα ζημιών σε οικισμούς ανά τη χώρα, έχει προκαλέσει και σημαντικά προβλήματα στα οδικά δίκτυα της χώρας.Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις, έχουν πλέον επηρεαστεί και τα δρομολόγια των τρένων ΟΣΕ.

 

Συγκεκριμένα διακόπτονται όλα τα δρομολόγια της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα -Θεσσαλονίκη -Αθήνα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Επίσης, η αμαξοστοιχία 56 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη επιστρέφει στην Αθήνα και η αμαξοστοιχία 58 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη.

 

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ λόγω των σοβαρών πλημμυρικών φαινομένων πριν την σήραγγα Όθρυος, η σιδηροδρομική γραμμή έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και είναι απροσπέλαστη.

Δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο τα πρώτα πρωινά δρομολόγια στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που δημιούργησε ο “Ιανός” στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με νεότερη ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι καταργούνται υποχρεωτικά και οι πρωινές αμαξοστοιχίες του Σαββάτου 50 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και 51 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) καθώς επίσης και η αμαξοστοιχία 884 ( Αθήνα Καλαμπάκα).Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV