Ο Γεωργιάδης στηρίζει την Αλεξία Έβερτ: Δεν πρέπει να φύγει από το δημοτικό συμβούλιο (pic-post) | piperata.gr Skip to main content
Ο Γεωργιάδης στηρίζει την Αλεξία Έβερτ: Δεν πρέπει να φύγει από το δημοτικό συμβούλιο (pic-post)

Ο Γεωργιάδης στηρίζει την Αλεξία Έβερτ: Δεν πρέπει να φύγει από το δημοτικό συμβούλιο (pic-post)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με την απομάκρυνση της Αλεξίας Έβερτ από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων, έπειτα από τις εμπρηστικές δηλώσεις της για την πορεία και τους διαδηλωτές του ΚΚΕ για την επέτειο του Πολυτεχνέιου.

 

Η κόρη του αείμνηστου δημάρχου Αθηναίων και Αντιδήμαρχος τα τελευταία χρόνια (και επί δημαρχίας Κακλαμάνη), Αλεξία Έβερτ προχώρησε σε ένα προσβλητικό σχόλιο κατά των διαδηλωτών του ΚΚΕ, σηκώνοντας κύμα αντιδράσεων από κόμματα και φορείς της Αριστεράς.
 

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρει: «Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. ''Ο αναμάρτητος...''».

 

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

adwnis

 

Διαβάστε επίσης:  Ο Μπακογιάννης «καρατόμησε» την Έβερτ μετά τα περί «κατσαρίδων» για τους διαδηλωτές του ΚΚΕAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV