Πέρα – δώθε Μητσοτάκη με τα σχολεία και νέα αναστάτωση στην αγορά | piperata.gr Skip to main content
Μητσοτάκης

Πέρα – δώθε Μητσοτάκη με τα σχολεία και νέα αναστάτωση στην αγορά

Άνω κάτω έκανε για μία ακόμη φορά τους υπουργούς του ο Μητσοτάκης  ανακοινώνοντας στη  Βουλή  ότι τελικώς θα δώσει προτεραιότητα στο άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων. Σύμφωνα με  πληροφορίες του Piperata.gr η αναφορά του αιφνιδίασε τόσο τον υπουργό  Ανάπτυξης  Αδ. Γεωργιάδη ο οποίος  αναζητούσε τρόπους να ανοίξουν τα χιονοδρομικά  κέντρα όσο και την υπουργό  Παιδείας Ν. Κεραμέως  η οποία δεν έχει έλθει καν σε συνεννόηση με τα υπηρεσιακά της στελέχη  και τους προϊσταμένους των γραφείων της δευτεροβάθμιας ανά την επικράτεια.

 

Του  Μιχάλη Ι. Ασημάκη

 

Η προχειρότητα και η τσαπατσουλιά  ήλθαν στο προσκήνιο χθες το βράδυ όταν  - κατά τις ίδιες πηγές – το Μαξίμου ενημερώθηκε πως  ανακύπτουν ζητήματα αθέμιτου ανταγωνισμού με τα χιονοδρομικά κέντρα, όσον αφορά στη λειτουργία των εστιατορίων – αναψυκτηρίων, των ξενοδοχείων της περιοχής όπου βρίσκονται  και των μετακινήσεων εκτός νομού.  

 

Κι επειδή αυτά δεν λύνονταν, ο πρωθυπουργός επέλεξε να ρίξει το βάρος στα σχολεία παρότι ακόμη δεν  έχει   καλή εικόνα για τη διασπορά του ιού στην  κοινότητα από την ταυτόχρονη επαναδραστηριοποίηση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  και του  λιανεμπορίου.  Υψηλόβαθμος παράγοντας του υπ. Υγείας  έλεγε το μεσημέρι σε βουλευτές της ΝΔ  ότι «την Παρασκευή μπορεί να μην  υπάρξει καμία σοβαρή  εξαγγελία για τη Δευτέρα» εξαιτίας ακριβώς αυτών των παλινωδιών! Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV