ΣΟΚ: Στοχευμένη διάρρηξη στα γραφεία του PIPERATA από αντιπρόεδρο δικηγορικού συλλόγου! | piperata.gr Skip to main content
ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΑ ΓΡΑΓΕΙΑ ΤΟΥ PIPERATA.GR RP MEDIA HELLAS RED PEPPER MEDIA GROUP

ΣΟΚ: Στοχευμένη διάρρηξη στα γραφεία του PIPERATA από αντιπρόεδρο δικηγορικού συλλόγου!

Όπως όλα δείχνουν, για μία ακόμη φορά, το αποκαλυπτικό PIPERATA.GR συγκρούεται μετωπικά με μεθόδους και πρακτικές του υποκόσμου, αλλά και τους υπηρέτες αυτών των μαφιόζικων συστημάτων που συνεχίζουν να δρουν με απύθμενο θράσος στη χώρα.

 

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, υπήρξε στοχευμένη διάρρηξη στα γραφεία του αποκαλυπτικού ειδησεογραφικού σάιτ PIPERATA.GR, όπου μεταξύ των τριών δραστών συνελήφθηκε αντιπρόεδρος δικηγορικού συλλόγου, ο οποίος συνειρμικά δικαίως παραπέμπει λόγω περιοχής σε πολύκροτες «βρώμικες δικογραφίες» που ερευνούμε... Οι άλλοι δύο -τουλάχιστον- δράστες (συνελήφθησαν τρείς συνολικά) ήταν δύο γυναίκες, μεταξύ των οποίων η μία είναι επίσης δικηγόρος της περιοχής...

 

Όλα πλέον βρίσκονται υπό διερεύνηση. Ωστόσο, να διευκρινιστεί ότι τόσο ο υπογράφων όσο και τα διοικητικά στελέχη ουδέποτε είχαν οποιαδήποτε σχέση με τα πρόσωπα που συνελήφθησαν να έχουν παραβιάσει τα γραφεία και να έχουν υπεξαιρέσει περιουσιακά και απόρρητα στοιχεία της εταιρείας και του PIPERATA.GR.

 

Οι δράστες πάντως πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω από την αστυνομία που ειδοποιήθηκε, καθώς χτύπησε ο συναγερμός, από την εταιρεία security με την οποία συνεργαζόμαστε, αλλά και από τον αστυνομικό-συνοδό του υπογράφοντος, ενώ κρατούνται για να οδηγηθούν τη Δευτέρα για απολογία στον εισαγγελέα. 

 

Το ενδεικτικό είναι ότι πιάστηκαν να έχουν υπεξαιρέσει σοβαρά εταιρικά έγγραφα, ενώ έγινε και παραβίαση σε ειδικό διαμορφωμένο δωμάτιο, όπου βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο ο κεντρικός σέρβερ του δικτύου και των ηλεκτρονικών αρχείων του σάιτ και της εταιρίας, μεταξύ των οποίων και απόρρητες αλληλογραφίες, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία που αφορούν σε σημαντικές δημοσιογραφικές έρευνες του υπογράφοντος.

 

Ταυτόχρονα, από την πρώτη αυτοψία, διαπιστώθηκε να λείπουν και δύο μονάδες υπολογιστών (οι λεγόμενοι πύργοι, όπου είναι ενσωματωμένοι οι σκληροί δίσκοι με τα αρχεία των συγκεκριμένων υπολογιστών).

 

Η μέχρι τώρα δημοσιογραφική έρευνα -της οποία επικεφαλής έχω τεθεί ο ίδιος- δείχνει ότι τα ονόματα τουλάχιστον του ενός εκ των δραστών, δηλαδή του αντιπροέδρου δικηγορικού συλλόγου, αλλά και των φερόμενων εμπλεκόμενων ή και ηθικών αυτουργών... προκαλούν σοκ!

 

ΥΓ.: Η δικογραφία και οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές, αλλά και τη δημοσιογραφική ομάδα του PIPERATA.GR είναι σε πλήρη εξέλιξη... Το PIPERATA.GR θα επανέλθει το συντομότερο... δριμύτερο!Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV