Κι ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση Τσίπρα ότι οι «προστατευόμενοι μάρτυρες» είναι στημένοι (από Μαξίμου και Παπαγγελόπουλο), οι δικές μου πηγές λένε άλλα… Και μάλιστα με απόλυτη βεβαιότητα: Ο ένας εξ αυτών των μαρτύρων, που κατέθεσαν στην ελληνική δικαιοσύνη, είναι στενότατος άνθρωπος του εν λόγω πρώην γαλάζιου υπουργού! Για αυτό (λέει η πηγή) και το όνομα του μέχρι στιγμής δεν ενεπλάκη θορυβωδώς στο σκάνδαλο…

Ο Μάκης Βορίδης, ωστόσο, ως υπουργός Υγείας, αφενός δεν φέρεται να έχει υπογράψει κάτι το μεμπτό σε σχέση με το «Novartis Gate», κι αφετέρου, από το -έως τώρα- ρεπορτάζ που έχω κάνει, δεν τον είχε τοποθετήσει ως επίσημο σύμβουλο του, όπως φέρεται να είναι ο συγκεκριμένος μάρτυρας.

Εκτός αν η τοποθέτηση του έγινε κατόπιν υποδείξεως Βορίδη σε προηγούμενο χρονικό διάστημα, επί θητείας άλλου υπουργού της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, ή αν δεν ήταν επισήμως, αλλά «πρόσωπο – κλειδί» τόσο επί υπουργίας του, όσο και επί υπουργίας Άδωνη. Γενικά επί συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Σε κάθε περίπτωση, το ρεπορτάζ συνεχίζεται…


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.