Ενδοοικογενειακό «αντάρτικο» ετοιμάζουν παρασκηνιακά στο δικαστικό σώμα, ισχυρά πολιτικά πρόσωπα με μεγάλη επιρροή, προκειμένου να υπάρξει πρωτοφανής παρέμβαση στις εξελίξεις για την έρευνα σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, που φέρεται να εμπλέκονται πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί…

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορούμαι, αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί 16 υπογραφές εφετών από τις 20 που χρειάζονται, προκειμένου να συγκληθεί η ολομέλεια του σώματος για να πάρουν τη δικογραφία από την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, επιρρίπτοντας της, εμμέσως πλην σαφώς, ευθύνες για τους χειρισμούς της σχετικά με τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Λοβέρδο, Πικραμένο. Η προσπάθεια συγκέντρωσης των απαιτούμενων 20 υπογραφών συνεχίζεται μετά από παρότρυνση, ακόμη και του πρώην υψηλόβαθμου δικαστικού και νυν πολιτικού Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος ως γνωστόν αποτελεί alter ego του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Οι πιέσεις λέγεται ότι γίνονται με κάθε τρόπο πίεσης, ούτως ώστε να πάρει άλλη τροπή η υπόθεση της Novartis σε επίπεδο δικαιοσύνης στη χώρα. Ως βασική αιτιολογία προβάλλεται ακόμη και η μήνυση που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός κατά της εισαγγελέως διαφθοράς, καθώς επικαλούνται προσωπικό κόλλημα και ενδεχόμενο μεροληψίας σε βάρος του κ. Σαμαρά από την κυρία Τουλουπάκη.

Μιλώντας στα Piperata.gr άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα παρασκηνιακά δρώμενα στο δικαστικό σώμα, ισχυρίζεται απροκάλυπτα ότι «αρχίζουν να εμφανίζονται μόνα τους τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης», υπαινισσόμενος παραδικαστικό κύκλωμα που διαπλέκεται με πολιτικούς, επιχειρηματίες και άλλα συμφέροντα…

Ανεξαρτήτως του αν ισχύει αυτό, αν και προσωπικά έχω εντοπίσει από τις δημοσιογραφικές μου έρευνες για μεγάλα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά και δικαστικά θέματα αναρίθμητους περίεργους έως και ύποπτους χειρισμούς ή και αδικαιολόγητες απραξίες «λειτουργών» του δικαστικού κλάδου, είναι ηλίου φαεινότερο ότι, όταν από τους 4.500 δικαστικούς πόθεν έσχες έδωσαν το 2017 μόνο οι 605, τότε υπάρχει τεράστιο πρόβλημα… στην ελληνική δικαιοσύνη! 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.