Νέα συνταρακτικά στοιχεία αποκαλύπτω σε αποκλειστική συνέντευξη μου στο TVXS.gr, όχι μόνο για το τι έγινε με την απειλή της ζωής μου και την αρπαγή μου από τους επίσημους μπράβους του Μαρινάκη, μέσα από το lobby του ξενοδοχείου Hilton, αλλά μιλώ και για άλλες υποθέσεις, για τις οποίες είχα και έχω στοιχεία – ντοκουμέντα ή και αποκλειστικές πληροφορίες.

Και τότε είχαν επιχειρήσει να με προσεγγίσουν με κάθε τρόπο, μέχρι που με είχαν απειλήσει και με κάθε τρόπο, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσουν όπλα. Και τότε, δεν ήταν μπράβοι, αλλά γνωστοί άνθρωποι από το περιβάλλον του εφοπλιστή, ακόμη και στενοί (επίσημοι) συνεργάτες του!

Και τότε, το 2017, όπως και τώρα, δεν είχαν καμία απολύτως σχέση όλα αυτά με τον Ολυμπιακό… Ούτε όμως και με το «Noor 1»! 

Μάλιστα, ούτε κάν με τον αθλητισμό, πλην μίας που αφορούσε και τότε, όπως και τώρα ξανά τα ανεκδιήγητα και τα τερατώδη που γίνονται στην Ομοσπονδία Καράτε, στο Τρίαθλο και όπου εμπλέκεται ο περίφημος παράγοντας Γερόλυμπος, για τον οποίο έχει βεβαιωθεί επί κυβέρνησης Τσίπρα το ποσό που πρέπει να επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο από το σκάνδαλο του Παγκοσμίου της Αθήνας!

Περισσότερα, αποκαλυπτικότερα και εξαιρετικά ΠΙΠΕΡΑΤΑ στη συνέντευξη μου στο TVXS.gr

 

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.