Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής Hurriyet, δυστυχώς, επιβεβαιώνονται τα Piperata.gr αλλά και δικαιώνεται ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, σχετικά με τον μύχιο απώτερο σκοπό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Στις συζητήσεις του με τους Ευρωπαίους φέρεται να έμπλεξε ευθέως (ο ίδιος λέει εμμέσως πλην σαφώς) την παράνομη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που οι Τούρκοι απήγαγαν στον Έβρο με το ζήτημα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που από μόνοι τους κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία ζητώντας άσυλο!

Εμμέσως πλην σαφώς, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ερντογάν φέρεται να ζήτησε την ανταλλαγή τους!

Αρχικά είπε σε συνεργάτες του αμέσως μετά τη σύνοδο στη Βάρνα ότι «μιλήσαμε και για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών…τους εξήγησα ότι το θέμα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης και οι οικογένειες και οι υπάλληλοι του προξενείου μπορούν και τους επισκέπτονται…τους είπα πως δεν είμαι μεγαλύτερος από τη Δικαιοσύνη, και ότι το θέμα είναι στη φάση της εκδίκασης».

Συνεχίζοντας, όμως, εμφανίζεται να αποκάλυψε και τα εξής, «μπλέκοντας» τους Έλληνες στρατιωτικούς με τους 8 Τούρκους: «τους εξήγησα ότι δεν είναι δίκαιο αυτοί που ασχολούνται τόσο με τους Έλληνες να μην έχουν ασχοληθεί με το θέμα των Τούρκων στρατιωτικών. Εμείς βέβαια δεν συσχετίζουμε τα δύο θέματα. Όμως αυτοί που έκαναν πραξικόπημα στη χώρα μας είναι ακόμα στην Ελλάδα».


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.