Ο γνωστός και μη εξαιρετέος επαγγελματίας αθλητικός παράγοντας Γιώργος Γερόλυμπος, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι το οριστικό τέλος της παντοδυναμίας του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό πλησιάζει με γοργά βήματα.

Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι για να μη τους παρασύρει μαζί του… προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν τρόπους αφενός να τον κρατήσουν γαντζωμένο στην εξουσία, αφετέρου να αποφύγει των τυχών ποινικών ευθυνών που φαίνεται ότι θα του καταλογίσουν οι δικαστικές έρευνες, οι οποίες ήδη είναι σε εξέλιξη. Και μιλώ για αυτές τις δικαστικές έρευνες που απεγνωσμένα προσπαθούν να παρεμποδίσουν οι «γαλαζοπράσινοι» φίλοι του επιχειρηματίες σε συνεργασία με «αμαρτωλά» δικαστικά κανάλια αλλά και με «κρυφούς» κυβερνητικούς υποστηρικτές.

διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Όπως, όμως, σας είχα υποσχεθεί, ήρθε η ώρα για να αποκαλύψω το «σχέδιο Γερόλυμπου», τον οποίο και καλώ δημόσια να απαντήσει ή και να διαψεύσει αν μπορεί το ακόλουθο ρεπορτάζ μου…

Ας πάρουμε λοιπόν τα τελευταία δρώμενα στην ΕΛΟΚ με σειρά: Οι σύλλογοι-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, συντεταγμένα πριν την ημερομηνία τέλεσης της προγραμματισμένης απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης στις 10 Μαρτίου 2018, με αφορμή τα δημοσιεύματα σε σχέση με τις οικονομικές ατασθαλίες της διοίκησης, ζητούσαν οικονομικά στοιχεία, υπογεγραμμένους απολογισμούς και έκθεση της εξελεκτικής επιτροπής. Τα ίδια στοιχεία, καθώς και την ενεργοποίηση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, επανειλημμένα και εγγράφως ζητούσε και ένα μέλος αυτής. Ο Γερόλυμπος, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της διοίκησης της ΕΛΟΚ, όπως άλλωστε το συνηθίζει όλα τα χρόνια της παντοκρατορίας του, δεν θέλει να κοινοποιήσει επισήμως και ενυπογράφως αυτά τα στοιχεία, προς τους συλλόγους μέλη της ομοσπονδίας, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο οποιοσδήποτε έλεγχος από την Οικονομική Αστυνομία -η οποία κατά περίεργο τρόπο καθυστερεί να εκτελέσει σχετική εισαγγελική εντολή για προκαταρκτική εξέταση- ή οποιαδήποτε διασταύρωση των στοιχείων στην εφορία, θα επιβεβαιώσουν τα δημοσιεύματα περί ατασθαλιών.

Έτσι, αρχικά ανέβαλε τη Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για τις 23 Μαρτίου, κι εν συνεχεία την αναβάλει και πάλι, αυτή τη φορά αορίστως, με φυσικά αστείες δικαιολογίες. Στο μεταξύ, πληροφορείται ότι έχει χάσει και τις δύο αγωγές στο πρωτοδικείο, οι οποίες δικαιώνουν την αντιπολίτευση. Η απόφαση 2332/2018 ακυρώνει τις αρχαιρεσίες που έγιναν στην ομοσπονδία τον Σεπτέμβριο του 2016 και η απόφαση 2333/2018 δέχεται ότι το ψηφοδέλτιο της αντιπολίτευσης είναι απολύτως νόμιμο.

Κι επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κερδίσει την έφεση, καθώς τουλάχιστον τρεις από τους καταγγελλόμενους συλλόγους φέρονται να αποκτούν Ε.Α.Α. μετά την ημερομηνία των εκλογών, καταθέτει «για τα μάτια του κόσμου» μία έφεση με μοναδικό σκοπό να την προσδιορίσει όσο αργότερα γίνεται. Κάτι το οποίο το πετυχαίνει για τον Ιανουάριο του 2019.

Ο μοναδικός σκοπός της κατάθεσης της έφεσης αυτής, ήταν για να πείσει τους υποστηρικτές του, πριν αυτοί τον εγκαταλείψουν ότι θα παραμένει στη διοίκηση μέχρι το καλοκαίρι του 2019, όπου και θα εκδοθεί η απόφασή της, κι έτσι να μπορεί να συνεχίσει να τους έχει υπό τον πλήρη έλεγχο του.

Η προσχηματική έφεση δεν κατευνάζει τις αντιδράσεις των συλλόγων, αφού συνεχίζει να αμφισβητείται έντονα και από πολλούς η νομιμότητα της διοίκησης, κι έτσι ο ίδιος εξακολουθεί να φοβάται ότι μετρά αντίστροφα μέρες και ώρες…

Για αυτό αποφασίζει να προχωρήσει στο δεύτερο μέρος ενός παμπόνηρου σχεδιασμού: Να εκλέξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς να περιλαμβάνεται σε αυτό η ενοχλητική αντιπολίτευση… ούτως ώστε να πάρει τις υπογραφές της «δικής του» νέας εξελεκτικής επιτροπής και να απαλλάξει το προηγούμενο Δ.Σ. από τις όποιες ευθύνες του…  Στις 26/3/18 εμφανίζεται πληρεξούσιος δικηγόρος δώδεκα συλλόγων του, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ζητώντας -με την 30174/2018 αίτηση- προσωρινή διοίκηση.

Ας δούμε, όμως, πρώτα το ποιοι είναι οι σύλλογοι που προσέφυγαν (κατ΄ουσίαν) εναντίον της ομοσπονδίας. Τέσσερις από αυτούς είναι αναμεμιγμένοι στο γνωστό σκάνδαλο της αμαρτωλής ομοσπονδίας Τριάθλου, δύο από αυτούς είναι οι σύλλογοι του προέδρου της ομοσπονδίας και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής, ένας σύλλογος είναι του προέδρου της τεχνικής επιτροπής και μέλους της Ε.Ε. με αντιπρόσωπο τον ίδιο τον Γερόλυμπο, ένας άλλος σύλλογος είναι του διευθυντή αθλήματος με αντιπρόσωπο τη σύζυγο του Γερόλυμπου, Γ.Γ. της ομοσπονδίας και μέλους της Ε.Ε., ένας ακόμη σύλλογος είναι της ιδιοκτήτριας του αμαρτωλού πρακτορείου ταξιδίων της ομοσπονδίας, ένας άλλος είναι ο σύλλογος του ταμία και μέλους της Ε.Ε. , ένας επιπλέον είναι του ομοσπονδιακού προπονητή, ενώ και οι υπόλοιποι που αιτήθηκαν είναι σύλλογοι ανθρώπων της διοίκησης! Σημειωτέον τέλος ότι δύο από αυτούς σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση 2332/18 δεν διαθέτουν Ειδική Αθλητική Αναγνώριση για το άθλημα του Καράτε!

Εμφανίζονται λοιπόν όλοι οι σύλλογοι των μελών της Ε.Ε., που τόσο καιρό η αντιπολίτευση καταγγέλλει ότι ασκούν διοίκηση υποκαθιστώντας το εκλεγμένο Δ.Σ. και ζητούν από την πρόεδρο να τους ΞΑΝΑΔΙΟΡΙΣΕΙ για να οδηγήσουν την ομοσπονδία σε εκλογές! Οι άνθρωποι, δηλαδή που πραγματοποίησαν τις προηγούμενες πρωτόδικα παράνομες εκλογές, πήγαν και ζήτησαν να διοριστούν για να οδηγήσουν ξανά την ομοσπονδία στις κάλπες.

Στην αίτησή τους, φυσικά φροντίζοντας να μην υπάρχει κάποιος παρών για αντίλογο, χρησιμοποιούν ψευδή στοιχεία προκειμένου να πείσουν το δικαστήριο όπως, ότι όλοι οι σύλλογοι διαθέτουν Ε.Α.Α., το Δ.Σ. είναι 9μελές, τα δημοσιεύματα στον Τύπο δεν τους αφήνουν να διοικήσουν, δεν μπορούν να τελέσουν αγώνες, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον τραπεζικό λογαριασμό της ομοσπονδίας -ο οποίος πάντως είναι μπλοκαρισμένος από τους απολυθέντες υπαλλήλους της!-, δεν έχουν δυνατότητα διαχείρισης από το 2016 λόγω προσβολής του κύρους των εκλογών και άλλα τέτοια…

Ενώ λοιπόν τα ίδια πρόσωπα δηλώνουν οικειοθελώς ότι υπάρχει έλλειψη διοίκησης, τα ίδια πρόσωπα επιθυμούν να καταλάβουν τις ίδιες θέσεις στην προσωρινή διοίκηση και να οδηγήσουν ξανά την ομοσπονδία σε εκλογές! Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή, ή για την ακρίβεια του Γερόλυμπου!

Ως εκ θαύματος η πρωτοδίκης κυρία Ευτυχία Κατσά κάνει δεκτό το αίτημά τους και τους διορίζει ως προσωρινή διοίκηση για να οδηγήσουν την ομοσπονδία αυτοί εντός τριμήνου σε νέες εκλογές με τη σημείωση ότι η υπόθεση θα συζητηθεί σε ανοικτό ακροατήριο με τη διαδικασία της εκούσιας στις 07/05/2018, όπου αναγκαστικά θα παρευρίσκονται όλες οι πλευρές, γνωρίζοντας την εκδίκαση της υπόθεσης.

Αυτή η τελευταία σημείωση… φυσικά δεν εξυπηρετεί τον Γερόλυμπο, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι η είσοδος προσώπων της αντιπολίτευσης στο προσωρινό Δ.Σ. δεν θα του επιτρέψει να κάνει εκλογές χωρίς τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων και των πιστοποιητικών εγγράφων όλων των συλλόγων… Κι έτσι αποφασίζει το παράτολμο και παμπόνηρο σχέδιο προσφυγής σε εκλογές την σημαδιακή ημερομηνία: 21ης Απριλίου 2018.

Εάν το επιτύχει αυτό και κάνει τις εκλογές νωρίτερα από τη δικαστική συζήτηση σε ανοικτό ακροατήριο, δηλαδή πριν από το δικαστήριο της εκουσίας στις 07 Μαΐου 2018, τότε θα έχει καταφέρει να εκλέξει νέο Δ.Σ. με συλλόγους «μαϊμού» και μετά δεν θα υπάρχει νόημα και αντικείμενο συζήτησης…

Και τώρα το ερώτημα που μένει, το απευθύνω στην Πολιτεία και δη στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου: Θα επιτρέψετε για άλλη μια φορά την εφαρμογή τέτοιων σκοτεινών σχεδίων; Θα αφήσετε το δίδυμο Βασιλειάδη – Συναδινού να κωλυσιεργεί και το άλλο δίδυμο Κούβελου – Γερόλυμπου να κάνει πάρτι στον Ολυμπιακό αθλητισμό; Ίδωμεν!

Το ρεπορτάζ μου, εδώ στα Piperata.gr, θα συνεχιστεί και μάλιστα με συνταρακτικά ντοκουμέντα, τα οποία και θα αποδεικνύουν την απόλυτη χειραγώγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε από τον Γερόλυμπο και τους συνεργάτες του. Όσο κι αν οι παράγοντες Μαρινάκης – Κούβελος – Αθανασίου & ΣΙΑ κάνουν ότι περνά και δεν περνά από το χέρι τους για να σταματήσω να αποκαλύπτω!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.