Οι εξελίξεις στο θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ αναμένονται καταιγιστικές, αφού ίσως και τις επόμενες ημέρες θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας όλα όσα διαδραματίζονταν την «αμαρτωλή» περίοδο!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Το Piperata.gr και το RP.news φέρνουν αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας την αναχώρηση κλιμακίου βουλευτών της Εξεταστικής Επιτροπής, με μαύρο βαν που τους διέθεσε η Βουλή, με προορισμό την επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, η οποία ασχολείται με το φλέγον θέμα του σκανδάλου «ΚΕΕΛΠΝΟ».

Όπως προαναφέρθηκε, οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες, δεδομένο πως η έρευνα φαίνεται να έχει τελειώσει, όπως άλλωστε δήλωσε, πριν από μερικές ημέρες, και η ίδια η επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, μιλώντας στην ΕΡΤ: «Υπάρχουν έγγραφα και μαρτυρίες. Οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν τα έγγραφα. Όλα αποδεικνύονται εξ εγγράφων. Έχουμε βρει ροή χρήματος, τι γινόταν στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Έχουμε βρει τα πάντα. Η παραγγελία που ήρθε από την Εισαγγελία Διαφθοράς διερευνά την περίοδο από το 2011 – 2015. Το υλικό είναι πάνω από 250.000 σελίδες!».

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη συνέντευξη της κυρίας Παπασπύρου…


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.