Τελικά για να σπάσει οποιοδήποτε σοβαρό απόστημα στη δημόσια ζωή αυτού του τόπου, λόγω εγχώριας διαπλοκής, συγκάλυψης και ενίοτε πρόθεσης για συμψηφισμό σκανδάλων, θα πρέπει να έχουν παρέμβει οι ξένοι… Οι μη εμπλεκόμενοι, που δεν πιάνονται και δεν επηρεάζονται από τους πρωταγωνιστές – Έλληνες στο εκάστοτε σκάνδαλο (βλ. Novartis)!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Αναφέρομαι τόσο στον ξένο Τύπο όσο και στις αρχές ή και τους οίκους που μπορούν να έχουν λόγο και παρέμβαση. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν είμαι απολύτως βέβαιος περί του τι «αμαρτωλό» έχει πράξει το 2008 ή το 2017 η Folli Follie. Από το γεγονός πάντως ότι αντέδρασαν με τον τρόπο που αντέδρασαν στο παρελθόν… είτε απέναντι στα δημοσιεύματα μου (2016 – 2017) είτε απέναντι σε ελέγχους που έγιναν μετά από καταγγελίες ανθρώπων – μαρτύρων (στελεχών χρηματιστηριακής εταιρείας που απολύθηκαν) και, εν τέλει, κάπου στην πορεία όλα αυτά «πνίγηκαν» σε κάποια «αμαρτωλά συρτάρια», όπως συνήθως συμβαίνει στην Ελλάδα όταν δεν υπάρχει το «άγρυπνο μάτι» του «μεγάλου αδελφού», μόνο αθώους δεν μπορώ να τους πω! Αντιθέτως, μπορώ να πω: όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

Το λόγο πλέον οφείλουν να έχουν ξανά όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και η δικαιοσύνη! Φυσικά και η επιτροπή κεφαλαιαγοράς, η οποία δεν μπορεί να μη ξέρει αν έχει υπάρξει προβληματική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εξαπάτηση επενδυτικού κοινού και χειραγώγηση μετοχής… Όπως έχω αποκαλύψει ήδη, στη «μπίζνα» εμπλεκόταν κυπριακή offshore, της οποίας πληρεξούσιος εκπρόσωπος (ιδιοκτήτης), σύμφωνα με τις πληροφορίες – καταγγελίες, ήταν «άνθρωπος – κλειδί» της Folli Follie και στενότατος συνεργάτης του Κουτσολιούτσου!

Η υπόθεση, λοιπόν, εναπόκειται στη δικαιοσύνη, παράλληλα με τον επανέλεγχο της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, αλλά και στη δική μας έρευνα, από τη δημοσιογραφική ομάδα του RP.news, όσον αφορά στη χρηματιστηριακή εταιρεία που «τρέχει» αυτές τις «μπίζνες»… Πρόκειται για την εταιρεία που πρόσφατα μέσω συνεντεύξεων κατήγγειλα ότι στενοί συνεργάτες του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, μεταξύ αυτών και ο κουμπάρος του ιδιοκτήτη της εμπλεκόμενης μεγάλης χρηματιστηριακής, οι οποίοι ζητούσαν (και έταζαν ή και απειλούσαν), προκειμένου να σταματήσω την όποια έρευνα και τα δημοσιεύματα που είχα κάνει. Και πράγματι, αυτό επιβλήθηκε εν μέρει, σε ότι αφορά στην εφημερίδα «axia news» που τότε ακόμη έγραφα, αλλά δεν μπόρεσε να επιβληθεί στο RP.news (τότε RPNTV.gr) και στα Piperata.gr!

Τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα πάντως, δεν είχαν να κάνουν μόνο με το τι είχε συμβεί στην Folli Folie, αλλά και για σκάνδαλα στελεχών δημόσιας επιχείρησης (και όχι μόνο), κατά την ίδια περίοδο (2008 – 2009), όπως για παράδειγμα αρκετές περίεργες συναλλαγές στο ελληνικό χρηματιστήριο, αλλά και σε διεθνή! Η εν λόγω εταιρεία φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, σύμφωνα πάντα με καταγγελίες που έχω από πρώην εργαζόμενους της, οι οποίοι ανακάλυψαν πάμπολλα περίεργα (και ύποπτα!) πράγματα, οι οποίοι στη συνέχεια απειλήθηκαν, μετά απολύθηκαν και προσφάτως ίσως και να «αποζημιώθηκαν» για να μη μου αποκαλύψουν κι άλλα…

Έπεται συνέχεια… Μείνετε συντονισμένοι εδώ, στα Piperata.gr, όπως και στο RP.news!


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.