Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, διευκρινίζει ότι ουδέποτε το κόμμα παραιτήθηκε από την αγωγή κατά της «Info Solutions», της εταιρείας-φάντασμα που ευθύνεται για το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών τον Νοέμβριο του 2015.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Στο μεταξύ το παρασκήνιο που είμαι σε θέση να γνωρίζω λέει άλλα: Η ΝΔ καθυστέρησε να διαψεύσει την είδηση, ακόμη και όταν αυτή υιοθετήθηκε την επομένη του αποκλειστικού δημοσιεύματος μου, εδώ στα Piperata.gr, από την παραταξιακή εφημερίδα «η δημοκρατία», διότι λόγω της δημοσιότητας που έλαβε η αποκάλυψη να παραιτηθεί της αγωγής σε βάρος της «Info Solutions», την εξανάγκασε να φρενάρει τη νομική διαδικασία παραίτησης της (και φυσικά αυτά… δεν γίνονται μέσα σε 1-2 ημέρες).

Κι έτσι, προφανώς, αφήνει τη διαδικασία να εξελιχθεί, έως την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης τον Απρίλιο του 2019, ύστερα από αναβολή που προκάλεσε η αποχή των δικαστικών λειτουργών στις 14 Δεκεμβρίου 2017 (και επ’ αυτού τα Piperata.gr κρατούν επιφύλαξη για το τι ακριβώς συνέβη και ισχύει… χωρίς να αμφισβητούν ότι πράγματι υπήρξε αποχή των δικαστικών λειτουργών).

Τα Piperata.gr θέλουν να πιστεύουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Απρίλιο του 2019 δεν θα συναινέσει σε τυχόν αίτημα της αντίδικης εταιρείας-«φάντασμα», περί νέας αναβολής, αλλά και να έχει προετοιμάσει επιμελώς τους νομικούς της… Διότι κατά την πρωτόδικη δικαστική μάχη που υποτίθεται έδωσε με την εταιρεία-«φάντασμα» και συγκεκριμένα για την αίτηση προσωρινής διαταγής που είχε καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο, ποσό ύψους 14.000 ευρώ, την έχασε(!), διότι οι νομικοί της ΝΔ που είχαν παραστεί στη δίκη ήταν παντελώς απροετοίμαστοι!

Για την ιστορία και προς ενημέρωσή σας, η «γαλάζια ανακοίνωση» έχει ως ακολούθως:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο, η ΝΔ διευκρινίζει ότι ουδέποτε έχει παραιτηθεί από την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος της εταιρείας “info solutions” η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη των εσωκομματικών εκλογών το Νοέμβριο του 2015. Η αγωγή της ΝΔ έχει οριστεί να εκδικασθεί τον Απρίλιο του 2019, ύστερα από αναβολή που προκάλεσε η αποχή των δικαστικών υπαλλήλων στις 14/12/2017».

Αξίζει ακόμη να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ τι ήταν που προκάλεσε την ανατροπή (κοινώς την κωλοτούμπα) και την ανακοίνωση: Επιβεβαίωση-«βόμβα»: «H ΝΔ παραιτήθηκε από την αγωγή κατά της Info Solutions, που διέσυρε Μεϊμαράκη και… εξέλεξε Μητσοτάκη»!

ΕΠΙΠΛΕΟΝΤα Piperata.gr ρωτούν ότι δεν ρώτησε ο Αυτιάς την Σπυράκη [βλ. Μαρινάκη, μπράβους και Info Solutions]


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.