Σύμφωνα με τις σοκαριστικές φωτογραφίες (19 στον αριθμό) που εξασφάλισα για λογαριασμό του RP.news και δημοσιεύω προαναγγελτικά στα Piperata.gr, σύντομα ο καθηγητής ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης πρόκειται να βρεθεί απέναντι στις κατηγορίες της απόκρυψης αποδεικτικού υλικού ανθρωποκτονίας, της παραπλάνησης των δικαστικών αρχών και της συγκάλυψης ανθρωποκτονίας!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τον μυστηριώδη θάνατο της Κωνσταντίνας Αναγνώστη από τα Ιωάννινα, όπου υποτίθεται ότι το κορίτσι μεταφέρθηκε από τον Σπύρο Παππά (οδηγό ταξί και φίλο της μητέρας της), σε ορθοδοντικό στην Αλβανία και τελικά… η 16χρονη επέστρεψε στην Ελλάδα νεκρή και κατακρεουργημένη από τους Αλβανούς ιατροδικαστές, οι οποίοι -αποδεδειγμένα πλέον- με τον τρόπο αυτό θέλησαν να συγκαλύψουν την ανθρωποκτονία της, μετά από αποτυχημένη χειρουργική γυναικολογική επέμβαση (έκτρωση).

Η σορός της Κωνσταντίνας παραδόθηκε από τις αλβανικές αρχές χωρίς τα ζωτικά της όργανα και οι πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις έκαναν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, τις οποίες μέχρι και πρότινος, εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαίωνε ο Έλληνας ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης!

Βέβαια κατά καιρούς -όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, εξαιτίας των δικών του λαθών, όπως και των παραλείψεων και των αποκρύψεων-, ακολούθησαν συμπληρωματικές καταθέσεις, ιατροδικαστικές εκθέσεις, συνεντεύξεις και ήξεις, αφήξεις του, που πραγματικά περιέπλεκαν περισσότερο τα πράγματα αντί να τα ξεκαθαρίζουν, καθώς με δόλο είχε δημιουργήσει την εντύπωση ότι το άπαν… ήταν οι ιστολογικές εξετάσεις (DNA) στα όργανα που έστειλαν ξέχωρα από το τη σορό οι αλβανικές αρχές (κυριολεκτικά τις τα είχαν ξεριζώσει) και υποτίθεται ήταν της Κωνσταντίνας… Οι εξετάσεις αυτές, ο καθηγητής Βουγιουκλάκης ήξερε από την πρώτη στιγμή πως, δεν μπορούσαν να γίνουν στην Ελλάδα, όπως ήξερε ότι το μοναδικό εργαστήριο του εξωτερικού που είχε την δυνατότητα να επιχειρήσει την ταυτοποίηση τους, αφενός δεν αναλάμβανε, τα δε αιτήματα από ελληνικής πλευράς ένα «αόρατο χέρι» τα έστειλε μόλις πριν από λίγους μήνες! Δηλαδή, όλον αυτό τον καιρό, ο ιατροδικαστής εκ του ασφαλούς παρεμπόδιζε τις δικαστικές αρχές και κατ’ επέκταση την εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς δεν παρέδιδε τις φωτογραφίες – ντοκουμέντα που σχεδόν από μόνες τους οδηγούσαν σε επιστημονικά σαφή ιατροδικαστικό συμπέρασμα, ενώ έδινε «θολές απαντήσεις» για τα αίτια που προήλθε ο θάνατος!

Όπως αποκάλυψα προ ημερών, όμως, o ιατροδικαστής Ιωαννίνων εξαναγκάστηκε μετά από τις προσωπικές έρευνες μου και τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα μου, αλλά και τις ομολογουμένως συγκινητικές και καταλυτικές προσπάθειες του πατέρα της Κωνσταντίνας και της συζύγου του (όχι της μητέρας!), τελικά να καταθέσει (εκ νέου  συμπληρωματικώς) ότι τα όργανα της Κωνσταντίνας αφαιρέθηκαν με άτεχνο και αντιεπιστημονικό τρόπο(!), πέρα από κάθε ιατροδικαστική μέθοδο, αλλά και πως έχει κρατημένο φωτογραφικό υλικό – ντοκουμέντο, το οποίο δεν είχε παραδώσει στην εισαγγελία γιατί κανείς δεν του το ζήτησε! Το αποδεικτικό αυτό υλικό των 19 φωτογραφιών ήταν τελικά ικανό για έναν άλλο καθηγητή να δώσει ξεκάθαρο συμπέρασμα στις εισαγγελικές αρχές, κι αυτές με τη σειρά τους να υποχρεώσουν τον Βουγιουκλάκη να κάνει «κωλοτούμπα» και να να παραδεχθεί ότι με βάση το υλικό αυτό και τα καταγεγραμμένα γεγονότα πως, κι αυτός συμπεραίνει ότι η Κωνσταντίνα Αναγνώστη στην Αλβανία υποβλήθηκε σε χειρουργική γυναικολογική επέμβαση!

Τι έλεγε η προηγηθείσα καθοριστικής σημασίας έκθεση του καθηγητή ιατροδικαστικής Θεσσαλονίκης Ματθαίου Τσούγκα, ο οποίος πέρα από το ότι αντίκρουσε κάθε ανεκδιήγητο ισχυρισμό του Βουγιουκλάκη, επισήμαινε στον ανακριτή ότι η 16χρονη πέθανε πάνω σε χειρουργική γυναικολογική επέμβαση; Διαβάστε αυτολεξεί: «Είναι γνωστό ότι σε όλες σχεδόν τις νεκροτομές λαμβάνουμε φωτογραφίες ολόκληρου του σώματος και της πρόσθιας και της οπίσθιας επιφάνειας. Η περίπτωση της νεκροτομής της Αναγνώστη Κων/νας, η οποία αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση και όχι μια απλή τυπική νεκροτομή ρουτίνας, θα πρέπει να συνοδεύεται και με φωτογραφικό υλικό. Στο φωτογραφικό αυτό υλικό η ύπαρξη θλαστικής εκχυμώσεως διαστάσεων 7Χ3 και 2Χ2 εκατ. στην περιοχή του αυχένος θα πρέπει να έχει αποτυπωθεί. Είναι γνωστό ότι εφόσον πρόκειται περί νεκρού οι θλαστικές εκχυμώσεις τέτοιας εκτάσεως δεν απορροφώνται, δεν μεταβάλλονται, δεν μεταβολίζονται και δεν χάνονται λόγω ταριχεύσεως διότι η ταρίχευση συντηρεί το πτώμα από κάθε εξωτερική ή εσωτερική αλλοίωση για αρκετές ημέρες. Είναι πολύ δύσκολο να διαφύγει προσοχής κατά την νεκροψία της 17ης Νοεμβρίου η ύπαρξη εκχυμώσεως εις την αυχενική μοίρα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει φωτογραφικό υλικό από την νεκροψία – νεκροτομή της 17ης Νοεμβρίου αλλά επαναλαμβάνω ότι η σοβαρότητα του περιστατικού θα έπρεπε να οδηγήσει τους ιατρούς στη λήψη φωτογραφιών όλων των επιφανειών του πτώματος και των οργάνων, τα οποία ανευρέθηκαν εντός του πτώματος. Στην περίπτωση της Αναγνώστη η εκτεταμένη αυτή εκχύμωση είναι αδύνατον να δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά της από το φορείο σε φορείο από την πίεση δαχτύλων τραυματιοφορέων γιατί δεν έχει χαρακτήρες πιέσεων από δάκτυλα. Επίσης κατά τη μεταφορά ασθενών οι τραυματιοφορείς δεν πιάνουν για να σηκώσουν το άτομο από την κεφαλή ή από τον αυχένα με κίνδυνο να προκαλέσουν βλάβη στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, αλλά το άτομο το σηκώνουν πιάνοντας το από τους ώμους (μασχάλες), τη μέση και τα κάτω άκρα. Η εκτεταμένη (7Χ3 και 2Χ2 εκατ.) θλαστική εκχύμωση κατά την άποψη μου προήλθε από παρατεταμένης πιέσεως του αυχένος σε επίπεδο προσκέφαλο χειρουργικής ή γυναικολογικής κλίνης.»!

Μάλιστα, όπως προανέφερα και μπορείτε να δείτε ιδίοις όμασι στα παρακάτω έγγραφα-ντοκουμέντα που για πρώτη φορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής, Ματθαίος Τσούγκας, ήταν κατηγορηματικός στη γνωμάτευση που κατέθεσε στον ανακριτή Ιωαννίνων ότι, η Κωνσταντίνα απεβίωσε από καρδιακή ανακοπή εξαιτίας μεγάλης απώλειας αίματος, κατά τη διάρκεια πιθανότατα γυναικολογικής επέμβασης.

Ο καθηγητής ιατροδικαστικής Θεσσαλονίκης, Ματθαίος Τσούγκας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, επεσήμανε στον ανακριτή ότι, ανεξαρτήτως του αν είχε δόλο ή όχι ο καθηγητής Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, «το γεγονός ότι όλο αυτό τον καιρό είχε στην κατοχή του και απέκρυβε φωτογραφικό υλικό που από μόνο του αποδείκνυε την ύπαρξη ανθρωποκτονίας, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως παράβαση καθήκοντος και συγκάλυψη εγκλήματος»!

Στην πρώτη σοκαριστική φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τι ακριβώς υποστηρίζει στην επιστημονική επιχειρηματολογία του ο ιατροδικαστής Τσούγκας, ενώ στην αμέσως επόμενη, που πραγματικά αναλλοίωτη είναι φρικιαστική και επουδενί θα μπορούσαν τα Piperata.gr κι εγώ προσωπικά να δίναμε ως έχει στη δημοσιότητα, αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το άψυχο κορμάκι της Κωνσταντίνας φέρει κόκκινα σημάδια σε μορφή ραβδώσεων (που σημαίνει ότι έγιναν όταν ακόμη ήταν σε ζωή) και στα πόδια και τους γλουτούς. Σε συνδυασμό με τα παρόμοια σημάδια στον αυχένα, διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτά προήλθαν από ειδικό χειρουργικό κρεβάτι κατά τη διάρκεια γυναικολογικής επέμβασης (έκτρωση). Και όλα αυτά συνδυαστικά με την ανεύρεση λιδοκαΐνης στην ουροδόχο κύστη (και μάλιστα σε ιδιαίτερα μεγάλα ποσοστά) αλλά και το ξερίζωμα(!) της μήτρας και του τραχήλου της μήτρας αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα κατά την επιστημονική έκθεση του καθηγητή ιατροδικαστικής Ματθαίου Τσούγκα: Αφενός ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία και αφετέρου για «κακουργηματικό έγκλημα» του καθηγητή – ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, που απέκρυψε το υλικό και έκανε σχεδόν 4 χρόνια να πει ξεκάθαρα ότι ο θάνατος της Κωνσταντίνας Αναγνώστη δεν προήλθε από παθολογικά αίτια!

 


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.