Όπως είχα αποκαλύψει μέσα από τα Piperata.gr, η έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Υπουργός Αμύνης και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, καθώς επρόκειτο να κάνει την ανακοίνωση του νέου εκπροσώπου τύπου των ΑΝΕΛ.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ακόμη, ήταν αναμενόμενο, όπως είχα γράψει να ερωτηθεί για το Σκοπιανό, όπου δεν είχε κάτι παραπάνω να προσθέσει πέρα από την θέση, που έχει διατυπώσει επανειλημμένως, πως δεν θα δεχθεί την σύνθετη ονομασία, ενώ για μία ακόμη φορά επανέλαβε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως απειλή για την κυβερνητική συνοχή.

Το μόνο που πρόσθεσε είναι ότι δεν θα επιτρέψει καμία διαρροή από την κοινοβουλευτική  ομάδα των ΑΝΕΛ, θέτοντας αυστηρή κομματική γραμμή για το Σκοπιανό, και αποτρέποντας τους βουλευτές να συστρατευτούν με το στρατόπεδο της Κουμουνδούρου, κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας του πλαισίου της συμφωνίας για το ονοματολογικό στην Βουλή.

Υ.Γ: Ούτως ή άλλως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ψηφοφορία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα πραγματοποιηθεί μετά το δημοψήφισμα που θα διενεργηθεί στα Σκόπια μεταξύ του διαστήματος Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2018.