Σας είχα αποκαλύψει ότι η απόφαση είχε παρθεί πριν ακόμη καταψηφίσει την κυβέρνηση ο Δημήτρης Καμμένος, καθώς η δρομολογημένη μέχρι τότε αποχώρηση του από τους ΑΝΕΛ και η προσχώρηση του στη ΝΔ δεν θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, έτσι όπως τα είχαν προσχεδιάσει…

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Η αποκάλυψη όμως από τα Piperata.gr και σε ότι αφορά το deal με τον εφοπλιστή και την ΝΔ αλλά και ότι τελικά αποφασίσθηκε να προχωρήσει μαζί με άλλους «πατριώτες» στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, εξανάγκασαν το στρατηγείο της Πειραιώς να αναβάλλει για λίγες μόνο ημέρες αυτό που ήδη είχαν σχεδιάσει να συμβεί…

Κι έτσι, σήμερα έγιναν τα αποκαλυπτήρια και δικαιώθηκαν απόλυτα τα Piperata.gr καθώς επιβεβαιώθηκαν και οι αποκλειστικές πληροφορίες μας!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι κ. Δημήτρης Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος το νέο κόμμα θα είναι δεξιό (σύντομα θα ακολουθήσει και θα προσχωρήσει σε αυτό και η πολιτική κίνηση του πρώην Χρυσαυγίτη Ευρωβουλευτή, αλλά και του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και γνωστού ποινικολόγου Βασίλη Καπερνάρου), προκειμένου να δημιουργήσουν ένα «πατριωτικό μέτωπο». Και ως κύριο στόχο τους επικαλούνται το να μην «παραχωρηθεί το όνομα Μακεδονία», ενώ ομολογούν ότι θα επιδιώξουν «την πτώση της κυβέρνησης».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση –επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες που είχαν τα Piperata.gr (για αυτό άλλωστε και στην δημοσκόπηση που διεξάγουμε μαζί με το RP.news συμπεριλήφθηκε σχετικό ερώτημα)– πρόεδρος του νέου κόμματος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Καμμένος, ενώ γενικός γραμματέας θα είναι ο Τάκης Μπαλτάκος.