Κι ενώ με ανακοίνωσή της, η οικογένεια Κόκκαλη «ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης» στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη jr, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα Piperata.gr είναι εξοργισμένη γιατί στην κηδεία εμφανίστηκαν και άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση…

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

«Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Στο μεταξύ, η οργή της οικογένειας έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην Εξόδιο Ακολουθία στη μητρόπολη Αθηνών κάποιοι εμφανίστηκαν μάλλον για να διαφημίσουν τους εαυτούς τους! Πήγαν άνθρωποι που δεν έχουν καθόλου φιλική σχέση με την οικογένεια Κόκκαλη, καθώς και άλλοι που έχουν συγκρουστεί μαζί της στο πολύ – πολύ κοντινό παρελθόν!

Για ορισμένους από αυτούς, όπως για έναν που το όνομα του έχει εμπλακεί με κακουργηματικό σκάνδαλο, οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι, η οικογένεια Κόκκαλη έχει κάνει σαφές πως δεν επιθυμεί να υπάρχει καμία επαφή με τα μέλη της!

Άλλωστε, εξ αρχής η οικογένεια Κόκκαλη είχε ξεκαθαρίσει ότι η κηδεία ήθελε να γινόταν σε στενό οικογενειακό κύκλο και αυτό άπαντες θα έπρεπε να είχαν σεβαστεί, πόσω μάλλον οι ανεπιθύμητοι…


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.