Πλήθος κόσμου έσπευσε στη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να πει το «τελευταίο αντίο» στο γιο του Σωκράτη Κόκκαλη που έχασε τη ζωή του σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ. 

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Η Μητροπόλεως ήταν από το πρωί της περασμένης Παρασκευής κλειστή, από το ύψος του Συντάγματος, καθώς πλήθος κόσμου κατέφθανε για να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο γιο του ιστορικού προέδρου του Ολυμπιακού.

Στις 11.00 κατέφθασε στη Μητρόπολη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ρίγη προκάλεσε το μήνυμα της κόρης του πρώην υπουργού επί κυβέρνησης Καραμανλή, Γιώργου Βουλγαράκη, σε στεφάνι που έγραφε: «Μέχρι την τελευταία μου πνοή σου ορκίζομαι ότι θα την προσέχω. Το ξέρω ότι θα είσαι πάντα μαζί μας και θα μας οδηγείς. Θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ για πάντα. Παυλίνα».

Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του πρώην ερυθρόλευκου τεχνικού Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που έγραψαν ιστορία επί προεδρίας Κόκκαλη, όπως οι Τζόρτζεβιτς και Γκόγκιτς.

Το «παρών» έδωσαν ακόμα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Παναγιώτης Φασούλας, όπως και πάμπολλοι ακόμη που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον ιστορικό πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη.

Συγκλόνισε ο επικήδειος από τα αδέρφια του:

«Ήσουν ο μικρότερος αδερφός μας, για εμάς έγινες ο καλύτερος οδηγός. Ξέρουμε ότι θα μας παρακολουθείς από εκεί που είσαι, έχουμε έναν αφόρητο πόνο, μα στην καρδιά μας το χαμόγελό σου. Θα είμαστε μια γροθιά, θα πάμε τον κόσμο μπροστά. Να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει».


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.