Σε σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Ομόνοιας Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στον κόσμο του Θρύλου.

Ο Άγγλος επιθετικός αποφάσισε να βοηθήσει κι εκείνος τους κατοίκους στο Μάτι και την Ανατολική Αττική που έχουν πληγεί από τη φονική πυρκαγιά,  η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 90 ανθρώπους.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ο πρώην ερυθρόλευκος στράικερ, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram γνωστοποίησε πως  δημοπρατεί μια εμφάνιση του από τα χρόνια που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και αναφέρει πως όλα τα έσοδα θα σταλούν στους πυρόπληκτους.

Ο Ματ τονίζει ότι πως αυτός που θα κάνει τη μεγαλύτερη πρόταση για τη φανέλα θα την πάρει, ενώ ο νικητής του «διαγωνισμού» θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 6/8.

«Δημοπρατώ μία από τις φανέλες μου από τον Ολυμπιακό. Για να βοηθήσω τους Έλληνες, μετά από τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα. Αυτός με την υψηλότερη προσφορά θα κερδίσει. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Δευτέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντάρμπισιρ στο μήνυμα του.

Δείτε τις αναρτήσεις του πρώην ερυθρόλευκου:

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.