Φωτιές στο πολιτικό σκηνικό άναψε μια απίστευτη υβριστική αναφορά της Ελένης Αυλωνίτου για τον πρόεδρο της ΝΔ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Μία απαράδεκτη έκφραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου, για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής, λίγο έλειψε να μετατρέψει σε ρινγκ το τηλεοπτικό στούντιο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η κυρία Αυλωνίτου είχε ήδη προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση του συνομιλητή της και βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμου Γιακουμάτου, αναφέροντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «λέει τεράστιες κοτσάνες».

Ακολούθησε εξαιρετικά έντονη αντιπαράθεση των δύο συνομιλητών, για τη φωτιά στο Μάτι, με την Ελένη Αυλωνίτου να ολοκληρώνει την επίθεσή της, λέγοντας «στο πλαίσιο της π@π@ριάς που είπε ο κύριος Μητσοτάκης…», προκαλώντας, όπως ήταν φυσικό, την έκρηξη του Κεφαλονίτη Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Λίγη ώρα αργότερα και μιλώντας σε εκπομπή άλλου τηλεοπτικού σταθμού, ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, ζήτησε την παραπομπή της Ελένης Αυλωνίτου στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Για την απαράδεκτη δήλωση αντέδρασε επίσημα και η ΝΔ με ανακοίνωση, η οποία έχει ως ακολούθως: «Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την Κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα».