Ως γνωστόν, η Κατερίνα Παπακώστα βρίσκεται στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ως επικεφαλής της πολιτικής πρωτοβουλίας Ν.Ε.Ο., που σκοπό έχει, όπως η ίδια λέει, να αναδείξει στον δημόσιο λόγο τα κενά που αφήνουν ή έχουν ήδη αφήσει τα άλλα κόμματα.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

«Η πολιτική απεχθάνεται τα κενά, όπως και η φύση. Όταν αφήσεις χώρο, κάποιος θα έλθει να καταλάβει τον χώρο που εσύ αφήνεις. Αυτό θα έπρεπε να έχει προσέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κεντροδεξιά», λένε χαρακτηριστικά οι στενοί φίλοι και συνεργάτες της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στα Piperata.gr

Οι Ευάγγελος Αντώναρος και Νίκος Καραχάλιος, έχοντας συνεργαστεί στενά με την Κατερίνα Παπακώστα, πριν ακόμη εκείνη δημιουργήσει το Ν.Ε.Ο., εύχονται ολόψυχα «καλή επιτυχία στην Κατερίνα».

Δηλώνουν δε ικανοποιημένοι για την συμμετοχή της στο νέο υπουργικό συμβούλιο και τονίζουν πως «από τη στιγμή που το νέο κυβερνητικό σχήμα έχει εθνικό χαρακτήρα, τότε ελπίζουμε να πετύχει για το καλό της πατρίδας». 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.