Ο Μάκης Γιαννουσάκης μετήχθη στο ψυχιατρείο επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα. Παρέμεινε εκεί και εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους, οι οποίοι επέτρεψαν την μεταγωγή του στις φυλακές Χαλκίδας, όπου και μεταφέρθηκε και πάλι, διότι ούτε ψυχολογικά είχε (ή έχει), ούτε τρελός ήταν (ή είναι) ούτε αναξιόπιστος μάρτυρας μπόρεσε να κριθεί ότι ήταν (ή είναι).

«Διαβολική σύμπτωση»

Το ραντεβού στις Πόρτες έγινε συμπτωματικά την «αμαρτωλή» εκείνη εβδομάδα, λίγο πριν ληφθεί η  απόφαση να μεταφερθεί ο Γιαννουσάκης. Μετά ακολούθησε το πρώτο «πιπεράτο κουίζ»… Αμέσως έγινε πανικός στο Μαξίμου και όχι μόνο… Υπήρξαν κινητοποιήσεις και το επίμαχο ρεπορτάζ από τη Zougla.gr, κι ενώ ήδη ο Πρωθυπουργός και ο συγκυβερνήτης του ζήτησαν από τον υπουργό Σταύρο Κοντονή να πράξει τα δέοντα και να γίνει ΕΔΕ!

Έκτοτε, ούτε πόρισμα της ΕΔΕ είδαμε, ούτε μάθαμε τι ακριβώς είχε συμβεί… Το βέβαιο είναι ότι οι Τσίπρας, Καμμένος και Κοντονής… ξέρουν!

Έκτοτε, οι σχέσεις μεταξύ Κοντονή – Παπαγγελόπουλου (κατά διαβολική σύμπτωση) είναι «σαν το διάολο με το λιβάνι»!


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.