Μπορεί τελικά ο Χρήστος Σπίρτζης να μην έγινε υπουργός Εσωτερικών, με το σκεπτικό να επιχειρήσει περαιτέρω διεμβολισμό του λεγόμενου προοδευτικού χώρου μέσα από τις διαδικασίες των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Μπορεί να μην πέρασε η εισήγηση του, αυτή που αποκάλυψαν (και ίσως άθελα τους να έκαψαν…) τα Piperata.gr, η οποία προέβλεπε το πρώτο υπουργικό συμβούλιο του νέου κυβερνητικού σχήματος να γινόταν σήμερα… ανήμερα της 3ης Σεπτέμβρη, ημέρα που ο Αντρέας ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Εν τούτοις, είναι ηλίου φαεινότερο ότι, ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει με καλό μάτι τον διεμβολισμό της Κεντροαριστεράς (και) μέσα από τις συγκρίσεις τού ιδίου με τον Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι όπως βοηθούν να γίνονται αυτές… τα πάλαι ποτέ στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία τώρα με τον έναν ή άλλο τρόπο βρίσκονται δίπλα του στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Μάλιστα, ενδεικτικό και άκρως αποκαλυπτικό του σχεδιασμού αυτού, είναι το tweet του Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος με αφορμή την επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους οπαδούς του Αντρέα


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.