Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχεται ότι, πλέον, η ΝΔ, μετά και τη δικαστική απόφαση της τράπεζας Πειραιώς, αλλά και ότι ακόμη επακολουθήσει, έχει πτωχεύσει, καθώς δεν θα μπορεί να λειτουργήσει!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Συγκεκριμένα, μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης του, κάνει δημόσια έκκληση προς τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και δημοσιογραφικό κόσμο για να έχουν τα κόμματα την ίδια αντιμετώπιση με αυτή που έχουν οι απλοί πολίτες-ιδιώτες και οι επιχειρήσεις, που μπορούν να υπάγονται στο νόμο Κατσέλη!

Πέρα από το περίσσιο θράσος να τολμά με γελοία επιχειρήματα να βάζει στην ίδια θέση τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που παράνομα εξασφάλισαν υπέρογκα δάνεια (ελέω διαπλοκής), με τους απλούς πολίτες και τις επιχειρήσεις που εξαιτίας του παλαιού πολιτικού προσωπικού καταστράφηκαν οικονομικά, κατηγορεί για λαϊκισμό και όλους όσοι μιλούν ή και ελέγχουν τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και τις μεθόδους που σκαρφίζονται για να μην πληρώσουν.

Να σημειωθεί ότι τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων μέσω των συνεχόμενων ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών μεταφέρθηκαν στο ελληνικό χρέος και επιβαρύνουν τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες! 

 

 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.