Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο νυν περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, θα είναι ξανά υποψήφιος, έχοντας κατά πάσα πιθανότητα και τη στήριξη του Πρωθυπουργού, όπως κι αυτή των κομμάτων που συμμετέχων στην κυβέρνηση: ΑΝΕΛ και Ν.Ε.Ο. (Κατερίνας Παπακώστα).

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Η πληροφορίας είναι υπό διασταύρωση, καθώς ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Πάντως, οι πληροφορίες που έχουν αποκλειστικά τα Piperata.gr λένε ότι, ο Αλέξης Τσίπρας, όπως είπε και στη συνέντευξη του στην Δ.Ε.Θ. θα θέσει το ζήτημα στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής του κόμματος του, προκειμένου σε αυτήν να καθοριστούν οι συμμαχίες και τα πολιτικά ανοίγματα του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Την ίδια στιγμή, οι κεντροδεξιές πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στη συγκυβέρνηση, δια των επικεφαλής τους, Πάνο Καμμένο – Κατερίνα Παπακώστα, φέρονται να έχουν μεταφέρει τη στήριξη τους στον νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος αναμένει το προσεχές διάστημα και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για περισσότερα και αποκαλυπτικότερα θα επανέλθω σύντομα, διότι υπάρχουν πιπεράτες διεργασίες και στη ΝΔ…


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.