Μετά την αποκάλυψη του νέου αυτοδιοικητικού πόρταλ VillageVoice.gr ό,τι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος (γαμπρός του Ιβάν Σαββίδη και πάλαι γαλάζιος γραμματέας της ΝΔ) σκέφτεται σοβαρά να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης, ανεξαρτήτως ποιον θα υποστηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει έτοιμος να αδειάσει τον Πάρη Μπίλλια (πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ).

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Σύμφωνα με νέο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του VillageVoice.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει αναθέσει «ειδική αποστολή» στον Θοδωρή Ζαγοράκη να βολιδοσκοπήσει τον Ιβάν Σαββίδη, για να δει αν δέχεται να είναι αυτός ο «γαλάζιος εκλεκτός» του δήμου Θεσσαλονίκης.

Αν αληθεύει η πληροφορία, τότε, ο Πάρης Μπίλλιας μένει στον «αέρα», ή αν προτιμάτε αδειάζεται από τον πρόεδρο της ΝΔ, παρότι είχε ανακοινωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοίνωνε την υποψηφιότητα του κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη ΔΕΘ.

Ένα «γαλάζιο πουλάκι», πάντως, από τον 3ο όροφο της οδού Πειραιώς μου «σφύριξε στο αυτί» ότι, δεν πρέπει να ξαφνιαστώ αν δω τελικά «γαλάζιο υποψήφιο» για το δήμο Θεσσαλονίκης τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, ειδικά σε περίπτωση που επιμείνει ο Ιβάν!


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.