Μπορεί από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ να εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με την καταγγελία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή στο twitter και το Youtube, όμως δεν τολμά να υπεισέλθει στις λεπτομέρειες των αποκαλύψεων που έχουν κάνει με αλλεπάλληλα αποκλειστικά δημοσιεύματα τα Piperata.gr και το RP.news από τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και σήμερα.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Φυσικά, δεν υπεισέρχεται ούτε στη δικαστική απόφαση 2674/2018 που αφορά στην αγωγή που κέρδισε η τράπεζα Πειραιώς σε βάρος της ΝΔ, την ύπαρξη της οποίας στο φως της δημοσιότητας την έφεραν τα Piperata.gr τρεις ημέρες μετά την επίσημη καθαρογραφή της, ούτε αναφέρεται στο «αμαρτωλό ιστορικό» της διαφοράς που έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη συστημική τράπεζα, όπως κουβέντα δεν κάνει και για το αν της έχει κοινοποιηθεί η εν λόγω απόφαση, καθώς και για την εφαρμογή των δύο μέτρων και σταθμών της Τράπεζας Πειραιώς όταν τέτοιες αποφάσεις εκτελούνται χωρίς κανένα δισταγμό κατά απλών πολιτών και επιχειρηματιών.

Η ανακοίνωση της ΝΔ που δεν κάνει λόγο για την «ταμπακιέρα»

«Η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται την ανάγκη να υπενθυμίσει στον κ. Καμμένο ότι επί πολλά χρόνια υπήρξε -δυστυχώς- βουλευτής της. Ήταν τότε που δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να εκλιπαρεί τους αρχηγούς της για ένα υφυπουργείο. Δηλαδή η καρέκλα, όπως και σήμερα. Ενημερώνουμε τον κ. Καμμένο ότι η Νέα Δημοκρατία έχει εξυγιάνει πλήρως τα οικονομικά της. Θα του συστήναμε, ωστόσο, να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ψυχραιμία και, κυρίως, νηφαλιότητα το οριστικό πολιτικό του τέλος».


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.