Αμέσως μετά την είδηση ότι συνελήφθη, με την κατηγορία της απειλής, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ως συνήθως είναι λαλίστατος, προέβη σε σχόλιο-tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, γράφοντας:

«Επιτέλους ένα καλό νέο. Οι νόμοι είναι για να τηρούνται και οι απειλές για χρήση βίας παράνομες σε μία Δημοκρατία».

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Φυσικά, αυτά περί του Ρουβίκωνα και των μελών του. Για τα περί όσων συνέβησαν στο Hilton και στα γραφεία της εφημερίδας «axia news», παρουσία του εκδότης της εφημερίδας «Η Αξία», από τους μπράβους του Μαρινάκη, ουδέν σχόλιο… Ούτε τότε, ούτε τώρα, που ακόμη δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη, παρότι κλείσαμε 7 μήνες, ακριβώς! Μούγκα στη στρούγκα… και από τον αντιπρόεδρο, αλλά και από τον πρόεδρο, όπως και από την Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, παρότι κάποτε άνηκε στην οικογένεια των δημοσιογράφων, ανεξαρτήτως του αν έκανε μαχόμενη ή όχι δημοσιογραφία… Το ίδιο από όλα τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς τους το έχει επιβάλλει ο πραγματικός τους αρχηγός!

Εκτός αν πιστεύουν οι επιτελείς της Πειραιώς ότι η Δημοκρατία κινδυνεύει μόνο -ή περισσότερο- από τον Ρουβίκωνα… Και πως όταν οι μπράβοι, ενός μεγαλοεφοπλιστή – μιντιάρχη, απειλούν τη ζωή δημοσιογράφου και διαπράττουν το κακούργημα της αρπαγής, προκειμένου να του επιβάλλουν το τι ακριβώς θα γράψει… υπηρετούν τη Δημοκρατία και την Ελευθεροτυπία!

Και παρότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προκλήθηκε με δικό μου tweet – σχόλιο (επί του σχολίου που έκανε), δεν απάντησε! Τι να πει, όμως; Ό,τι δεν τον παίρνει; 

 

Για την ιστορία, το σχόλιο του Άδωνη, αφορούσε στη σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του Γιώργου Καλαϊτζίδη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απειλής. Η σύλληψή του έγινε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου μέλη του Ρουβίκωνα είχαν πάει στο νοσοκομείο για να επισκεφθούν νοσηλευόμενο φίλο τους. Εκεί φέρονται να διαπληκτίσθηκαν με αστυνομικό που φρουρούσε αλλοδαπό κρατούμενο. Τα μέλη του Ρουβίκωνα φέρονται να απαίτησαν την απομάκρυνση του αστυνομικού από το νοσοκομείο, απειλώντας ότι θα έκαναν ζημιές. Ο Καλαϊτζίδης προσήχθη στην Κρατική Ασφάλεια και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία. Έτσι η προσαγωγή του μετατράπηκε αμέσως σε σύλληψη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.