Πανηγυρική δικαίωση για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, αλλά και τον αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτη Χριστοφορίδη, αποτελούν όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και γκρεμίζουν ολοκληρωτικά τη ρητορική της αντιπολίτευσης και δη των ΝΔ – ΚΙΝΑΛ, καθώς και όλων όσοι υποστήριζαν αναφανδόν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ισχυριζόμενοι ότι επιχειρηματικές δυνάμεις και κορυφαίοι κυβερνητικοί επιχείρησαν να παγιδεύσουν, μέσω του εν λόγω προσώπου, τον εφοπλιστή – μιντιάρχη, εμπλέκοντάς τον δολίως στην υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1».

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Η επιχειρηματολογία της υπεράσπισης του εφοπλιστή που είχε στηθεί πάνω σε αυτό το υποτιθέμενο ντοκουμέντο και που τώρα καταρρέει με εκκωφαντικό τρόπο, καθώς αποδεικνύεται ότι προήλθε από μοντάζ(!), έλεγε ότι ο Παναγιώτης Χριστοφορίδης είχε προσπαθήσει να δωροδοκήσει και να εκφοβίσει τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, προκειμένου ο τελευταίος να εμπλέξει τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της μεταφοράς τριών τόνων ηρωίνης. 

Και αναφέρομαι σε τρεις τόνους, διότι μπορεί οι Αρχές να εντόπισαν μόνο τους 2,1 τόνους, εν τούτοις γνωρίζουν καλά (όπως και οι εμπλεκόμενοι) πως υπήρχαν ακόμη 900 κιλά ηρωίνης, τα οποία κάποιοι είχαν προλάβει να διακινήσουν μέσω δικτύου στην Ευρώπη πριν από τον εντοπισμό του υπόλοιπου φορτίου. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αυτό συνέβη, επειδή οι Έλληνες έριξαν… τους Τούρκους και λοιπούς ναρκέμπορους, αδειάζοντας μέρος του αμαρτωλού φορτίου, σε ενδιάμεση στάση -εκτός προγράμματος-, η οποία έλαβε χώρα σε λιμάνι της Κρήτης!

Ποιος κατασκεύασε τη συνομιλία;

Στα τέλη του 2016 δημοσιοποιείται μια σειρά από συνομιλίες μεταξύ του βαρυποινίτη Μάκη Γιαννουσάκη και του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στις οποίες ο Γιαννουσάκης τοποθετούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο κάδρο της υπόθεσης. Μάλιστα, τότε είχε ζητήσει να θεωρηθεί προστατευόμενος μάρτυρας εκτός φυλακής.

Υπενθυμίζω ότι ο Μάκης Γιαννουσάκης έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που μετέφερε με το πλοίο «Noor 1» τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που έχει εξαρθρωθεί ποτέ από τις διωκτικές Αρχές στην Ευρώπη.

To καλοκαίρι του 2017 ο εκδότης του «Unfollow» και «βαρύ πυροβολικό» στα μέσα ενημέρωσης που έχει στην ιδιοκτησία του ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, ανεβάζει στην ιστοσελίδα του περιοδικού μια δήθεν αποκαλυπτική συνομιλία, στην οποία υποτίθεται ότι είχαν ηχογραφηθεί ο βαρυποινίτης Γιαννουσάκης και ο αξιωματικός Χριστοφορίδης.

Όμως, τώρα που η επίμαχη συνομιλία, η οποία υποτίθεται αποκάλυπτε τους «σκευωρούς» και εξέθετε κυβέρνηση, Τριανταφυλλόπουλο και Τσίβα, αποδεικνύεται ότι είναι προϊόν μοντάζ, ο εκδότης του περιοδικού και υπάλληλος του Μαρινάκη, θα πρέπει άμεσα να κληθεί να δώσει εξηγήσεις και επαρκείς πληροφορίες στις εισαγγελικές αρχές για το πως έφτασε αυτό το παράνομο και άκρως παραπλανητικό υλικό στα χέρια του… 


Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!


Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.